Logo
Ingyenes Tarot kártya jóslás!
Jun. 28.

Ingyenes Tarot kártya jóslás!

Megújult Tarot kártyajátékunk segítségével most ingyen tudhatja meg a jövőjét. A játék során lehetősége nyílik egy vagy három lapos jóslás kipróbálására is. Gondoljon valamire és bízza a választ a Tarot kártyákra.

Egy modern angyalhang – Doreen Virtue angyalkártyái
Mar. 03.

Egy modern angyalhang – Doreen Virtue angyalkártyái

Doreen Virue eredeti szakmája néplélektan-kutató és tréner. Nevéhez köthető az angyalterápia feltalálása, amelynek során a gyógyító feladata pusztán az, hogy a páciens és az angyalok közötti kapcsolat kialakulását és döccenőmentes folyását támogatja, majd hagyja, hogy ők intézzék tovább a dolgokat.

A tarot kártya szimbólumainak elemzése 6.
Apr. 17.

A tarot kártya szimbólumainak elemzése 6.

Folytassuk a Rider-Waite tarot kártya nagy arkánumainak elemzését a szimbólumok szempontjából! Eddig is láthattuk, hogy a kártyákon gyakorlatilag egy tollvonás sincs fölöslegesen, hiszen az alkotóik alaposan átgondolva alakították ki minden egyes lap látványtervét. Az alakok ruhája, mozdulatai, sokszor az arckifejezése, lábtartása, a kezekben tartott tárgyak, sőt az ülőhelyek, a háttér és az égitestek is számítanak egy-egy kártya „megfejtésekor“.

A késztetéseink tükrében
Apr. 17.

A késztetéseink tükrében

Tévedés, hogy saját rossz tapasztalataink azok, amelyek idővel körbevesznek, majd egyre szorosabb hurokként tapadnak a nyakunkra. Azokat már azokon az alapokon szereztük, ahogy megtanultunk élni a szüleink és egyéb rokonaink által mutatott példa alapján, továbbá a Hellingeri úton kapott „csomagból”, azaz olyan karmikus feladatokból, amelyeket őseink örökített át ránk.

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 3.
Mar. 13.

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 3.

Angyalkártya tarot sorozatunk következő része.

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 2.
Mar. 11.

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 2.

Folytassuk mesés utazásunkat az angyalkártya lapjai között! Segítségünkre van minden kártyák ismerője, akinek az oldalán természetesen megtalálható többek között az angyalkártya: dudus.

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 1.
Mar. 09.

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 1.

Az angyalkártya tarot paklit kortárs angyallátó-terapeuták alkották meg a számunkra, azzal a céllal, hogy enyhítsék a tarot kártyával szembeni távolságtartást. A tarot kártya szimbólumnyelvezete gyakran idegen a hétköznapi ember számára, míg az angyalkártyákat éppen azért alkották meg, hogy segítsék az egyes embert az angyalokkal való kapcsolatteremtésben.

Numerológia a születési dátum tükrében
Feb. 28.

Numerológia a születési dátum tükrében

A numerológusok szerint minden, az életünkben feltűnő és valamilyen módon hozzánk kapcsolódó számnak jelentősége van. Ilyenek természetes módon a születési dátum számai, a korunk, hogy hányadik testvérek vagyunk a családban, de ugyanígy a házszám, az autónk rendszáma, de még akár a pin kódunk vagy a telefonszámunk is jelentőséget kaphat. (Csak zárójelben merem megjegyezni, hogy japánban például akkora jelentőséget tulajdonítanak ennek, hogy bizonyos – negatív jelentéskörű – számokat nem használnak fel ajtószám, emelet megjelölésére, illetve negatív felhangú telefonszámokat nem hajlandóak használni.)

A tarot kártya szimbólumainak elemzése 5.
Feb. 22.

A tarot kártya szimbólumainak elemzése 5.

Ismét felvesszük a szimbólumelemzés fonalát a Rider tarot nagy arkánumain végighaladva. Vegyük észre, hogy a nagy arkánumok sora egyfajta belső útjárási folyamatot is leír – ahogy maga Waite is kifejtette több helyen- ez a Hős útja, amely megjelenik a munkánkban is: a jóslás tarot kártyával mindig több szinten zajlik. Erre még majd később visszatérünk a blogbejegyzéseinkben.

Ébredjünk új életre!
Feb. 20.

Ébredjünk új életre!

Húsz éve is megvan annak, amikor elindultam a belső úton. Már nem emlékszem pontosan hol kaptam el a fonal végét – talán éppen ott, hogy unokanővérem elkezdett kártyát vetni, majd engem is tanítgatott – de nagyon hamar hatalmába kerített saját belső világom varázsa, a belső és külső történések összefüggései, a múlt-jelen-jövő kapcsolata, az emberek közötti egység gondolata stb.

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!