Logo

Hogyan érhető el Miriam?

Mindössze két egyszerű lépés és kérdéseire Miriam megadja a választ!

  1. Hívja a 06 90 60 27 77 telefonszámot
  2. Adja meg a melléket

Miriam

Angyalkártya jós

Angyalkártya jósként és Gyurcsók József tanítványaként képes vagyok gyógyítani.
 

Leginkább gyógyítóként vagyok ismert, de emellett angyalkártya jóslást is végzek. Az isteni energiákat közvetítve segítek lélekgyógyászatban, holt lelkek megtalálásában, és velük kapcsolatba lépni.

Ezt a tudást tízéves médiumi tevékenységem alatt szereztem Gyurcsók József tanítványaként.Tisztánérzőként észlelem, ha valaki körül rossz energiák uralkodnak, illetve a jóslások is segítenek pontosítani a megérzéseimet.

Eddigi tapasztalatommal és tudásommal felvértezve képes vagyok időutazást tenni, és előző életbe visszamenni, hogy meglássuk, a jelenlegi problémák milyen előző életbeli cselekedetekből származnak.

Ugyanígy a jövő történéseit is meglátom, részletes leírást tudok adni róla, számolva a lehetséges akadályokkal, döntések következményeivel. Szélesítve spirituális ismereteimet, a keleti tanokkal kezdtem el foglalkozni, mint például az ajúrvéda, vagy egyéb tibeti tanítások.

Tudásomat jóslásaim során is használom, elsősorban életvezetési tanácsokat kínálok. Életcélom az, hogy a hozzám fordulóknak helyes utat mutassak, testileg, lelkileg gyógyítsam őket.

 

Miriam jós értékelései


Nem érkezett értékelés

Köszönjük értékelését! Értékelése hamarosan megjelenik!
Hiba történt! Kérjük ügyeljen az összes mező helyes kitöltésére!

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!