Logo

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 1.

Az angyalkártya tarot paklit kortárs angyallátó-terapeuták alkották meg a számunkra, azzal a céllal, hogy enyhítsék a tarot kártyával szembeni távolságtartást. A tarot kártya szimbólumnyelvezete gyakran idegen a hétköznapi ember számára, míg az angyalkártyákat éppen azért alkották meg, hogy segítsék az egyes embert az angyalokkal való kapcsolatteremtésben.

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 1.
Mar/09

Az angyalkártya tarot világa izgalmas és vonzó mesevilág, amely magába szippant és elvarázsol. Úgy élhetjük meg saját belső világunkban való elmerülésünket, mintha a Gyűrűk ura egyik fejezetében volnánk szereplők. 

Nézzük meg közelebbről ezt a lebilincselően vonzó, modern, mégis sokoldalú és mély lelki munkára serkentő kártyacsomagot. Az angyalkártya tarot 22 lapja felvonultatja előttünk az arkangyalok gazdag sorát, a lapok segítségével megtanulhatjuk kinek mi a “hatásköre”, melyikükhöz milyen problémával vagy feladattal érdemes fordulni. 

Az angyal tarot lapjai

0. Metatron (Álmodó): Ez az arkangyal a spirituális utakon járókat segíti, mindig arra késztet, hogy haladj tovább a belső úton, segítséget ad, ha elakadsz és fellelkesít, ha szem elől tévesztenéd a vágyaidat.

A kártya jelentése: Nagy változás előtt állsz, amely nagyon fontos mérföldkő számodra. Fontos, hogy hittel lépj be ezen az ajtón, légy nyitott a tapasztalatokra és mások tanácsaira is.

1. Raziel (Mágus): A titkok őre eléd tárja a lehetőségeidet. Segítségével felgyorsulnak az események és sokkal könnyebben is történnek a dolgok, mint ahogy gondolnád.

A kártya jelentése: Akár felkészültél, akár nem, itt az ideje, hogy megtörténjen valami, amire már eddig is nagyon vártál. Ne késlekedj, indulj el és bízz magadban.

2. Haniel (Főpapnő): A női spiritualitás letéteményese megtisztítja kapcsolataidat, belső érzékenységedet, füledet a belső hangra. Segít, hogy mely gondolatod, megérzésed vezényszavát érdemes követned.

A kártya jelentése: Bízz a nem hétköznapi információs csatornákban, higgy az álmaidnak, figyeld a véletlennek tűnő jeleket! Próbálj a dolgok mögé nézni, mert nem biztos, hogy teljesen olyanok, mint amilyennek látszanak.

3. Gábriel (Császárnő): Gábriel erősíti benned a bátorságot ahhoz, hogy az ötleteidet megvalósítsd, felfakasztja benned a kreativitásod forrásait.

A kártya jelentése: Most bármihez nyúlsz arannyá válik. Na nem a siker és pénz értelmében, hanem nőni, burjánzani kezd, és az életedben növekedésnek indulnak azok a folyamatok, amiknek figyelmet szentelsz és értékelsz.

4. Mihály (Császár): Az életcélod őre és feladata, hogy azokhoz a lépésekhez adjon erőt, amelyek efelé vezetnek. Életed mérföldköveinél megállva érdemes szót váltanod vele.

A kártya jelentése: Az álmaidat hozd össze a valósággal: tervezz, szervezz és tartsd be a lépéseket. Tarts rendet a fejedben és a lépéseidben.

5. Szandalphon (Egység): Imáid célba éréséért felelős, őt hívod, ha segítséget kérsz vágyaid beteljesüléséhez.

A kártya jelentése: Fontos, hogy hitrendszereidnek támogatókat keress. Csatlakozz csoport(ok)hoz, beszélgess a számodra fontos filozófiai kérdésekről olyan emberekkel, akiknek a szavára adni tudsz. Szabadulj meg az előítéleteidtől!

6. Rafael (Szeretők): A lelki társak óvója, mindenféle kapcsolat tisztaságát, gördülékenységét és harmóniáját segíti.

A kártya jelentése: Ha a kapcsolatok (nem csak szerelmi, lehet munkahelyi vagy baráti is) foglalkoztatnak, jó, ha beszélsz a kérdéseidről valakivel. Külső szem segítségével bátrabban hozol döntéseket és a kérdésben folytatott kommunikációd is nagyon fontos.

7. Metatron (Diadalszekér):Az ő támogatásával teljesítheted vágyaidat! Erőt és lendületet ad azoknak a lépéseknek a megtételéhez, amelyekre a boldogságodhoz szükség van.

A kártya jelentése: Valamilyen helyzetet szépen tisztán megoldottál, vagy épp a megoldás előtt állsz. Ne büszkélkedj mások kárára, légy kedves, megértő, érezd át a döntéseid súlyát mindkét oldalon.

8. Raguel (Igazság): Kapcsolataidban segít tisztán látni, lojálisan és intuitívan gondolkodni. Őt kérheted, hogy hozzon békét és kiegyensúlyozottságot az emberekkel való viszonyaidba.

A kártya jelentése: A kártya azt jelzi, hogy döntési helyzetbe kerülsz, méghozzá olyanba, ami nagy jelentőségű, és te nagyon komolyan is veszed. Ne aggódj, a döntés számodra kedvező lesz, és ha odafigyelsz akár hosszabb távon is gyümölcsözhet.

9. Raziel (Remete): A spirituális utadon, meditációidban, testen kívüli élményeidben, intuícióidban és más megfoghatatlan élményeidben siet a segítségedre. Pontos eligazítást ad és segít az élmények feldolgozásában is.

A kártya jelentése: Itt az idő az elcsendesedésre, nagy hasznot hozhat számodra, ha belassulsz kicsit. Tanulj meg egyedül maradni, vagy egy lelki tanácsadó tanácsait követni, mert nagyon szükséged van a belső útjárásra.

10. Mihály (Szerencsekerék):Változások idején erősít vagy a szerteágazó utak megválasztásakor kérheted a segítségét. Önbecsülést ad az elinduláshoz és bátorságot ad a választáshoz.

A kártya jelentése: Vagy nagy változások közelítenek, vagy itt volna az idő, hogy meghozz bizonyos nagy horderejű döntéseket. Mivel régóta halogatott dolgokról van szó, készülj fel, hogy utána felgyorsulnak az események!

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!