Logo

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 3.

Angyalkártya tarot sorozatunk következő része.

Mesevilág és segítő szándék: az angyalkártya tarot 3.
Mar/13

15. Jophiel arkangyal (Egó):Jophielt hívd, ha úgy érzed, beleragadtál az egódba. Ha az elvárások közötti csapdában rekedtél, ha túlzott vágyakozást érzel az anyagi javak felé, bátran fordulj hozzá az értékrended felfrissítéséért.

A kártya jelentése: A jóslás angyalkártyával mindig biztosít arról, hogy negatív érzéseid nagy része nem a külvilágot tükrözi, hanem belülről jön. Nem valódi, nem objektív, csak te teremted ezt az értékítéletet, jórészt a félelmeid a ludasak benne. Az arkangyal átveszi a félelmeid csomagját és ezzel rányitja érzékeid a csodálatos érzésekre, élményekre és érzelmekre, amelyeket az ego háttrébe szorításával élhetsz meg. Érdemes elgondolkodni azon, hogy mit kompenzálnál a vágyott anyagi javak segítségével.

16. Chamuel arkangyal (Élettapasztalat): Jelentős életeseményeiddel kapcsolatban ha nehezen találod az utad, bátran hívd Chamuelt, hogy segítsen. Miután kérted az útmutatását, figyeld erősen az intuícióidat, mert ő csak így tud ilyen bonyolult kérdésekben beszélni hozzád. Ha erőteljes hívószavának engedelmeskedsz, gyors és intenzív változások várhatóak az életedben.

A kártya jelentése: Az életedben egyre több esemény utal arra, hogy megérett a változás. Nem halogathatod tovább a változást, lépned kell az életed célja felé! Ne ijedj meg, tudni fogod merre menj, hiszen ez a szabadság és felébredés pillanata számodra. Ha mersz arra indulni, amerre a szíved hív, életed soha többet nem lesz olyan, mint korábban volt, mert a látásmódod változik meg.

17. Jophiel arkangyal (Csillag):Ez a jókedvű arkangyal a te életedben is gondoskodik a napfényről! Nem csak siker esetén garantálja az optimizmust, hanem olyan időkben is, amikor kitartásra van szükség. Győzelmi mámorod leföldeli, homályos terveidet ellenállhatatlanná izzítja.

A kártya jelentése: Ne fogd vissza az álmaidat, most nem baj, ha az égig érnek! Most nincs okod bármilyen módon is csorbítani a jövővel kapcsolatos elvárásaidat. Lassan beérik amiért dolgoztál, így nyugodtan tervezgethetsz, akár hosszabb távra is berendezkedhetsz a gondolataidban. Ez már az az élet, amire mindig is vágytál.

18. Haniel arkangyal (Hold): Haniel szimbóluma a Hold, amely a tisztánlátás és a az intuíció jelképe az emberi kultúrában. Ha vonz a belső útjárás, a kézzel foghatatlan világ, csak nem tudod hogy indulj útnak, vagy már vándor vagy, de elakadtál/eltévedtél, hívd az ő segítségét! A jóslás angyalkártyával téged is biztosít arról, hogy a belső irányjelzők mindig működnek, csak nem mindig vagyunk alkalmasak arra, hogy észleljük a jelzéseiket. Haniel felnyitja a szemed ezekre a jelzésekre, kézen fog és továbbvezet a sötétben, ködben is.

A kártya jelentése: Félelmetes időszakot élsz az életedben? Elkapott a bizonytalanság vagy valamilyen arctalan félelem riogat? Ne hallgass az egód hívó szavára, amely azt mondja, hogy kucorodj össze egy sötét sarokban és várj (vagy maradj ott örökre). Inkább hívd az angyalokat és higgy abban, hogy az intuíciód továbbvezet, akár csukott szemmel is! Dobd be a kérdést saját benső kutadba: mitől félek, miért szorongok? És figyeld nagyon a választ! Rá fogsz jönni, hogy a félelmetes árnyaknak csak egy része valódi, és hittel azok is legyőzhetőek. Ismerj rá földöntúli önmagadra, fedezd fel isteni képességeidet és hagyd, hogy az élmények növeljék az önbizalmadat!

19. Uriel arkangyal (Nap):Ha kreativitásra, lendületre, a gondolatok sziporkázó erejére vagy a logika villámfényére van szükséged, a jóslás angyalkártyával segítségedre lesz! Kérj tőle új ötleteket, hívd, hogy mutasson új szemszögeket, új látásmódokat, amelyek kreatív megoldásokhoz vezetnek.

A kártya jelentése: A kártya egy nagyon izgalmas időszakot jelez. Gördülékenyen mennek a dolgaid, az agyad mint a szivacs és mindenre pillanatok alatt megoldást találsz. Nem elég, hogy elkerülöd a problémákat, de az utadat siker és dicsőség is övezi, vagyis olyan dolgokban kamatoztatod a tehetséged, amire másoknak is igénye és szüksége van. Olyan csúcsokat hódítasz meg, amelyekről nem is álmodtál, brillírozol és lubickolsz. Az már csak hab a tortán, hogy a munkád és sikereid a megvilágosodásod útján visznek tovább (kb. egy rakéta sebességével), így a világi siker spirituális eredményekkel is párosul.

20. Jeremiel arkangyal (Megújulás): Ha tudatában vagy annak, hogy mélyre ható változás közelít az életedben, kérd Jeremielt, hogy segítsen a változás leghatékonyabb és legcélravezetőbb véghezvitelében. Kérd, hogy segítsen tisztán és nyitott szívvel-lélekkel dönteni, és mutassa meg, mit kell elengedned, magaddal vinned, átalakítanod és begyógyítanod.

A kártya jelentése: Az is lehet, hogy te még nem vagy tudatában a mérföldkőnek, amely életed útján közelít. Az angyalok figyelmeztetnek rá, hogy ha öntudatlanul vagy kiszolgáltatottan élsz meg egy ilyen helyzetet, akkor elvesztegethetsz tanulási, formálódási potenciált. Feldolgozatlan múlttal, „batyuval a válladon” nem fogod tudni kihasználni a számodra adódó lehetőségeket. Készülj fel alaposan és ha elkezdődik a folyamat, bízz magadban és a készsége(i)dben. Jogi ügyed, vizsgád és bármilyen próbád jó eredménnyel zárul.

21. Mihály arkangyal (Világ): Mihály, az arkangyalok vezetője tisztában van mi a te feladatod ezen a Földön, ebben az életben. Kérd, hogy a következő lépésed megtétele előtt adjon erőt, bátorságot és tisztánlátást.

A kártya jelentése: Kijártad az élet iskolájának ezt az osztályát. Még az is lehet, hogy kisebb-nagyobb megvilágosodást éltél át. Az angyalok vállukra vesznek és felrepítenek a következő lépcsőfokra, élvezd a repülést, örülj és légy büszke magadra! Önkéntelenül is hálát érzel a spirituális növekedésed felett.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!