sdfKártyajóslás blog - 3. oldal | Kartyajoslasok.hu
Logo
Szerelmi tarot jóslás mindenkinek!
Jan. 24.

Szerelmi tarot jóslás mindenkinek!

Az egyik leggyakoribb téma, ami az embereket érdekli, akár a jövőbe nézéssel, akár a távolba (értsd más emberek dolgaiba) való látással kapcsolatban, az a szerelem. A legtöbben – a karrier és/vagy gazdagság – kérdései mellett emiatt fordulnak jóshoz, kártyavetőhöz vagy más sorselemzőhöz. A szerelem az a téma, amelyben rendkívül komolyan vesszük magunkat is (elég jók vagyunk-e, szerethetőek vagyunk-e, vonzóak vagyunk-e stb.), mégsem tudunk szabadulni valamiféle eleve elrendeltetettség-érzéstől, hiszen várjuk a „nagy ő”-t és ahelyett, hogy mi magunk hoznánk döntést róla, a szerelmi tarot jóslás a megmondhatója, hogy hány gyermekünk lesz.

A tarot kártya jelentése sose igaz! Kártyafejtés haladóknak
Jan. 22.

A tarot kártya jelentése sose igaz! Kártyafejtés haladóknak

Meglepő, ugye, hogy pont egy kártyavetésekről szóló blogban olvasol címként egy ilyen kijelentést? Természetesen nem arra gondoltunk, hogy a kártyavetés nem működik vagy hogy „hazudik” a kártya. Pusztán arra akartuk ezzel az erős megfogalmazással felhívni a figyelmet, hogy a kártyák szimbólumokkal dolgoznak, a szimbólumoknak pedig az a tulajdonsága, hogy nem lehet megfogalmazni őket (vagyis amint kimondjuk hamis, hiszen csak egy apró részét fejezi ki).

Sötétben tapogatózva
Jan. 20.

Sötétben tapogatózva

Mindenkinek magának kell megtalálni az utat a boldogság felé. Az eszközök szabadon elérhetőek, a lehetőség mindenki számára nyitott, csak éppen nem akarjuk elhinni, hogy minden rajtunk múlik. Itt élünk egy csodálatosan tökéletes világban, tökéletes lényekként – akiket a Jóisten a maga hasonlatosságára teremtett – és saját magunkat lehúzva, boldogtalanul, vaksötétben tapogatózunk.

Jóslás cigánykártyával – a lapok jelentése
Jan. 17.

Jóslás cigánykártyával – a lapok jelentése

Ismét felvesszük a cigánykártyák jelentéséről szóló sorozatunk fonalát, így segítve, hogy a jóslás cigánykártyával számotokra is kellemes és tartalmas, felettébb izgalmas időtöltés legyen.

Új év, új jóslások?
Jan. 15.

Új év, új jóslások?

Elkezdődött az új esztendő, valószínűleg Te is elolvastál már egy jó pár horoszkópot, saját évedre vonatkozóan, a világ sorsára vonatkozón, numerológiai elemzéseket, kínai és egyéb népi horoszkópokat böngésztél, stb.

Tarokk-történelem kezdőknek
Jan. 13.

Tarokk-történelem kezdőknek

Sokan – főleg azok, akik kevésbé merültek el a kártyajóslás témakörében – hajlamosak összekeverni a tarot és a tarokk kártya paklijait és felhasználási módjait. A kártyalapok között számos hasonlóság, illetve párhuzam fellelhető, de a két pakli alapvetően más irányba fejlődött, hiszen az előbbit jóslásra, az utóbbit pedig egy széles körben elterjedt kártyajátékhoz használják.

Önnek egy új üzenete érkezett - Cigánykártya lapok jelentése
Jan. 08.

Önnek egy új üzenete érkezett - Cigánykártya lapok jelentése

Folyassuk a cigánykártya lapok jelentése körüli kalandozásunkat, amiről már több bejegyzésben is szót ejtettünk. Utoljára a 13. lappár, a Félreértés-remény kártyák leírását olvashattátok.

Találkoztál már angyallátóval?
Jan. 06.

Találkoztál már angyallátóval?

Az angyalkártya jóslás a kártyajóslások – illetve összesen a különféle jóslási módszerek közül – egyszerre a legnehezebb és a legkönnyebb. Könnyű azért, mert nincsenek se különösebb kirakási technikái, se nagyon távolra mutató szimbólumai, ugyanakkor hatalmasan tág teret hagy az intuíciónak. Ez az egyszerű angyalkártyajóslás – ha megvan a paklid – ingyen és különösebb szaktudás nélkül feltárja a jövődet, csak értsd a szavait!

A cigánykártya kultúrtörténete
Dec. 26.

A cigánykártya kultúrtörténete

A cigánykártya elnevezésű pakli történetének elmesélése azért bonyolult kissé, mert a XIX. században nagy törés állt be benne. Olyasmi történt, amely alapjaiban rengeti meg a cigányság, és a kártyajóslás szerepét, jelentőségét a kártya vonatkozásában.

Ki ne szeretné tudni a jövőt?
Dec. 24.

Ki ne szeretné tudni a jövőt?

Tényleg ki? És ki ne? A jóslás megítélése meglehetősen ellentmondásos, sokan vannak, akik csípőből azt mondanák egy ilyen kérdésre, hogy szeretnék, mások bizonytalankodnának. Megint mások azt mondanák, hogy szeretnék, majd később szembesülnének a jövőbelátás következményeivel, annak felelősségével. És persze vannak olyanok is, akik nem hisznek a jóstehetségben, vagy esetleg már azt is cáfolják, hogy a jövő, mint objektív dolog, létezne.

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!