Logo

Hogyan érhető el Mara?

Mindössze két egyszerű lépés és kérdéseire Mara megadja a választ!

  1. Hívja a 06 90 60 27 77 telefonszámot
  2. Adja meg a melléket

Mara

Cigánykártya jósnő

Cigánykártyából jósolok. Képességeimet szüleimtől örököltem.
 

Felmenőim rendelkeztek jós képességekkel, tőlük örököltem az ezoterikus tudást. Kisgyermek korom óta foglalkoztat a mágia és a spiritualitás.

Hosszú időt töltöttem önfejlesztéssel, különböző szövegeket olvasva fedeztem fel a múltat és a jövőt. Ezen tudás megszerzése után kezdtem jósolni és segíteni az embereknek. Később tanulni kezdtem Marcus mágusnál, aki a cigánykártya jóslás rejtelmeibe vezetett be. Azóta alkalmazom ezt a jóslás formát.

A cigánykártya mellett tarot jóslással is foglalkozok. Ez az a kártyafajta, amely a helyes utat vetíti előre, eldöntendő kérdéseinknél konkrét választ ad, bátran lehet hozzá fordulni válságos helyzetekben is. Szívügyekben, anyagiak terén, üzleti kérdésekben érdemes a tarothoz fordulni, mert pontos iránymutatást kapunk tőle a jövőt illetően. Nem kell félnie, hogy elbukik a gátakban, melyeket az élet dob elénk, a tarot mély titkokat tár fel előttünk.

A kártyák mellett az ingát is előszeretettel használom jóslásra. Mindig az igazat mondja, kilengése a megfelől választ kínálja fel kérdezőjének. Elakadás, komoly döntések küszöbén kérje az inga segítségét.

 

Mara jós értékelései


Kati

Kati

Nagyon elégedett vagyok! Sokat segít! 2018-ban is kérem az útmutatàsait! Köszönöm a precìz, gyors frappàns vâlaszait!
LABANT ANDREA

LABANT ANDREA

zsolt 38 andrea 42 ebbe az évbe mikor fogok teherbe esni

Köszönjük értékelését! Értékelése hamarosan megjelenik!
Hiba történt! Kérjük ügyeljen az összes mező helyes kitöltésére!

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!