Logo

Egy modern angyalhang – Doreen Virtue angyalkártyái

Doreen Virue eredeti szakmája néplélektan-kutató és tréner. Nevéhez köthető az angyalterápia feltalálása, amelynek során a gyógyító feladata pusztán az, hogy a páciens és az angyalok közötti kapcsolat kialakulását és döccenőmentes folyását támogatja, majd hagyja, hogy ők intézzék tovább a dolgokat.

Egy modern angyalhang – Doreen Virtue angyalkártyái
Mar/03

Meggyőződése szerint az angyalok szeretetteljes és finom irányítása aztán olyan utakra tereli a segítséget kérő embereket, ahol szembesülhetnek hiányosságaikkal és gyengeségeikkel, majd végső soron a rátalálhatnak az életfeladatukra.

A szerzőnőnek bölcsész és pszichológus diplomája is van, sőt pszichológiából nagydoktori fokozatot is szerzett. Iskolái befejeztével pszichológiai témájú és önsegítő könyveket kezdett írni, majd spirituális témákra váltott és azóta több mint  ötven könyvet írt angyal és más „new age” témákban.

Kora gyermekkorától felszínre kerültek tisztánérzékelő képességei, látta a szellemeket és képes volt kapcsolatba is lépni velük.

Milyen témák érdeklik az írónőt manapság?

A Louise Hay által alapított Hay House kiadó számára írja egymás után könyveit,hangos könyveit, készíti kártyacsomagjait. Publikál tündérekről és indigó gyermekekről, megvilágosodott mesterekről. Magát lelkesítő szónoknak tartja (magyar megfelelője talán a tréner lenne), ezért gyakran látni őt különféle konferenciákon, és más tematikus rendezvényeken.

Hazánkban angyal kártya jóslás és egyéb témájú kártyapaklijai a legnépszerűbbek, amelyeket angyalok, tündérek, istennők, felemelkedett mesterek témáira készített, gyönyörű és érzékletes illusztrációkkal.

Kakukktojás a kínálatban egy a fogyást megcélzó könyve (Szüntelen éhség), amelyben azt magyarázza el, hogy milyen étel utáni vágyunk milyen lelki zűrzavarra vagy hiányérzetre mutat rá, és hogyan kerüljük el, hogy irányíthatatlan étvágyunk következtében súlyos kilókat aggassunk magunkra.

Legújabb könyve a virágterápia, amelyet Robert Reeves-sel együtt írt. Ebben ahhoz segítenek hozzá, hogy a természetet szövetségesünkké téve gyengéd módszerekkel gyógyítsuk meg magunkat virágesszenciák, virágjóslás vagy energetikai tisztítások segítségével.

Az angyalokon és angyal kártya jóslás témakörén kívül írt könyvet a csakratisztításról, az indigó gyermekek neveléséről és a róluk való gondoskodás módjairól, a fényevésről, a kristálygyermekekről, és ami meglepő lehet, hogy az angyali könyvek tömegei között helyet kapott az Ördögi mágia című műve is.

Louise Hay neve az Éld az életed című könyv kapcsán lett közismert, amelyben saját életéből merített példákon át – meglepő őszinteséggel és megkapó kitárulkozással – mutatta meg az olvasóknak, hogy „merre van felfelé”. Ez volt az első könyve, amelyet még több követett (Éld jól az életed most, Az erő benned van, Minden rendben, Kiemelkedő életet teremthetsz, Gyógyítsd meg a szíved, Válasz az életet stb.), mindegyiknek az a törekvése, hogy megmutassa az embereknek a bennük rejlő erőforrásokat és annak lehetőségét, hogy gazdagabb, teljesebb, emelkedettebb életet élhetnek, egészségesebb testben, ha szembenéznek az élményeikkel, generációkon át hordozott terheikkel, apránként leteszik őket és kitárulkoznak az életüket beragyogó szellemiség, és a kitűzött céljaik felé. Természetes, hogy az általa alapított kiadó hasonló önsegítő könyvek kiadásával foglalkozik.

Mi az az angyalterápia?

Az angyalterápia – csalóka neve ellenére – nem kizárólag testi bajok gyógyítására alkalmas. Az életünk területén minden hiányosság, gyengeség megszüntetésére, emelésére és javítására is felhasználhatjuk, minden olyat bekérhetünk, amire szükségünk van és a legfőbb, hogy támogatást és segítséget igényelhetünk a terveink és vágyaink megvalósításához. Mindezek legfontosabb kulcsa a kapcsolatteremtés az angyalokkal, akik – ha hiszünk bennük, ha nem – mindig itt vannak körülöttünk, mindig velünk foglalkoznak, és mindig igyekeznek segíteni.

Az angyaloknak a beleegyezésünk nélkül nincs joga beleavatkozni az életünkbe, ezért úgy igyekeznek jeleket adni, hogy ne lépjék át ezt a határt. Sajnos a legtöbben elmegyünk ezek mellett a jelek mellett, vagy nem hiszünk nekik, így rengeteg segítségtől és óvó intelemtől zárjuk el magunkat.

Az angyalterápia annak lehetőségeit mutatja be, hogy hogyan léphetünk kapcsolatba szárnyas gyógyítóinkkal, kikkel kell kommunikálnunk közülük és milyen esetekben, milyen jeleket és beavatkozásokat kérhetünk tőlük, és hogyan tudjuk viszonozni azt a végtelen szeretetet amelyet tőlük kapunk. Az angyal kártya jóslás a felsoroltak egyik legjobb, és a kezdők számára legkönnyebben elsajátítható és használható eszköze.

Az angyalok a megtestesült szeretet és fény, így az angyalterápiának alapvetően két útja van: szeretetterápia és fényterápia. Mindkettő fontos eleme az önmegismerés és a magunkon való szellemi és lelki munka. A szeretet és a félelem pontosan ellentétes érzelmek, ezért a legfőbb feladatunk, hogy az angyalok szeretetével és fényével eltelítődve elengedjük a félelmeinket. Ahogy lazul a félelmek szorítása a nyakunk körül, úgy telünk el bizalommal és hálával, ekkor észrevétlenül beindul a gyógyulás. Ha már érezzük, hogy felülkerekedtünk saját nehézségeinken, elérkezik a pont, amikor mások iránt is intuíciót érzünk, gyengédség és segíteni akarás ébred bennünk.

Doreen Virtue neve megkerülhetetlen az angyal kártya jóslás tanulása során, ezért a következőkben bemutatjuk részletesen is néhány kártyapakliját és a velük való munkát.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!