Logo

Cikkek

Cikkek
 
 

A kártyajóslás etikája

A kártyajóslás etikája

A kártyajóslás felelősséggel jár. A kártyajóslás hatásaival, hasznával és a jóslást kérő személy életére vonatkozó hatásaival nem csak a jósnak, hanem magának a kérdezőnek is tisztában kell lennie. Járjuk kicsit jobban is körbe, hogy mit jelent a kártyajóslás etikája ...
A kártyajóslás történelme

A kártyajóslás történelme

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? Kérdéseire választ a cikkben talál!
Kiből lehet kártyajós?

Kiből lehet kártyajós?

A kártyajóslás felelősséggel jár, hiszen a kártyajós javaslataira, meglátásaira alapozva sokan komoly döntéseket hoznak meg. Ezért az sem mindegy, hogy kiből lehet és lesz kártyajós, illetve jó tudni hog ymi szükséges ahhoz, valaki jó legyen a jóslásban.
Melyik a legnépszerűbb kártyajóslás?

Melyik a legnépszerűbb kártyajóslás?

Ha azt kérdezik tőlünk, milyen típusú kártyajóslások vannak és ezek közül melyik a legnépszerűbb, a válasz közel sem olyan egyszerű mint azt elsőre gondolnánk. Hiszen lehet beszélni a kártyák típusa szerinti csoportosításról (tarot, lenormand, magyar, cigány, tarokk stb...) vagy lehet úgy is nézni a kérdést, hogy személyes, online vagy televíziós jóslásról beszélünk-e?
Mi a kártyavetés?

Mi a kártyavetés?

Mit jelent a kártyavetés? Mi a különbség - ha van - a kártyajóslás és a kártyavetés között? Miről beszélnek a kártyák és mi történik pontosan a kártyavetés ideje alatt? Ismerje meg Ön is a válaszokat!
Milyen veszélyei vannak a szakavatatlan jóslásnak?

Milyen veszélyei vannak a szakavatatlan jóslásnak?

A szakavatatlan jóslás számtalan veszélyt rejt magában, ezért tisztában kell lenni azzal hogy mi az ami szabad egy kártyajósnak és mi az, ami nem. Fel kell ismerni a kontárt jóst. Hogy hogyan? Ezt is megválaszolja a cikk, olvassa el figyelmesen!
Mit árul el és mit nem a kártya?

Mit árul el és mit nem a kártya?

Tudjon meg többet arról hogy milyen kirakási módok vannak, mit üzennek/üzenhetnek a kártyák és hogy hogyan kell a válaszokat értelmezni. 
Szerelmi tarot jóslás

Szerelmi tarot jóslás

A szerelmi jóslás során segítségképpen direkt és indirekt válaszokat fogunk kapni, de ezek segítségével elsősorban magunkat fogjuk jobban megismerni azáltal, hogy tükröt állít lelkünknek és segít felismerni azt, amit eddig magunknak sem mertünk bevallani.
Ingyenes Tarot kártya jóslás

Ingyenes Tarot kártya jóslás

Jósoltasson ingyen a Tarot kártyajátékunk segítségével. Fogalmazzon meg egy kérdést magában és a választ bízza a kártyákra! A jóslás folyamán lehetősége nyílik egy vagy három lapos jóslásra is. Kellemes időtöltést kívánunk!

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!