Logo

Szerelmi tarot jóslás

A szerelmi jóslás során segítségképpen direkt és indirekt válaszokat fogunk kapni, de ezek segítségével elsősorban magunkat fogjuk jobban megismerni azáltal, hogy tükröt állít lelkünknek és segít felismerni azt, amit eddig magunknak sem mertünk bevallani.

Szerelmi tarot jóslás

Természetes dolog, és nagyon is érthető, hogy az életünk egyik legfontosabb területe a párkeresés és a szerelem. Az, hogy mennyire ez foglalkoztatja az embereket, a  tarot jóslás területén felmerülő igényekben is megmutatkozik. Mind a felkeresett kártyajósok megfigyelései, mind az online kártyajóslási lehetőségekhez kapcsolódó statisztikák azt mutatják, hogy a szerelem a legnépszerűbb téma, a szerelmi életünk jövőjével kapcsolatos kérdések a leggyakoribbak a jóslások során.

A szerelemmel kapcsolatos kérdésekre külön kirakási módok is léteznek, de számos általános, illetve egyéb kapcsolatokra vonatkozó kirakási mód is érvényesíthető a szerelmi jóslás területén. Fordítva is igaz: ha olyan elemzést végzünk, amely az életünk minden területét érinti, az minden esetben kitér a párkapcsolat és/vagy a szerelem témájára is.

Indirekt információk

A szerelmi életünket befolyásoló gondolatokra nem csak a kifejezetten párkapcsolatokat firtató kirakási módokból jöhetünk rá. Ezek általános információk – vagyis nem csak egy adott kapcsolatban érvényesek – és inkább rólunk szólnak, mintsem a másik emberről a kapcsolatban. Gondoljunk csak bele: az, hogy az embernek milyen a viszonya a környezetével, elsősorban azon múlik, hogy milyen kapcsolatban van magával. És itt ismét visszaértünk oda, hogy a kártya – a szerelmi jóslás is – saját lelkünk tükre.

Aki szerelmi kapcsolatra vágyik, félti a meglévő párkapcsolatát, vagy azon veszi észre magát, hogy újra és újra elveszít valakit, az a legjobban teszi, ha először górcső alá veszi a saját életét. Belefér-e egy kapcsolat? Tényleg nyitott vagyok-e (vagy csak azt gondolom, de a lelkemben más a helyzet)? Meg tudok-e nyílni egy másik embernek? Szeretném-e, tudom-e befogadni az ő lelkét, gondolatait, érzelmeit? Fel tudok-e oldódni egy másik emberben, egy kapcsolatban, vagy állandóan vigyázzban állok, ugyanerre késztetve a másikat is?

A második lépésben nagyon szigorúan, és legalább saját magával szemben teljesen őszintén végigpásztázza  lelkét, és megállapítja, hogy vannak-e benne sérülések, régebbi sebhelyek, görcsök, félelmek és tüskék, úgynevezett piros gombok, amik olyan traumák maradványai amelyek azonnal és meggondolatlan (kontrollálhatatlan) válaszreakcióra késztetik az embert.

Ha úgy döntünk, hogy megkeressük a „nagy szerelmet” vagy az „igazit” az életünkben, akkor jusson eszünkbe őseink tanítása, hogy „fel kell díszítenünk a lelkünket”. Ez arra vonatkozik, hogy a belső terünkben, mint egy nagy kastélyban addig-addig haladunk szobáról szobára, nyitogatjuk ki az ablakokat, szellőztetünk, takarítunk, díszítünk és tapogatunk, amíg végül otthon nem érezzük magunkat minden szegletében.

Ebben óriási segítséget nyújthat a kártya, a tarot jóslás azzal, hogy tükröt állít a lelkünknek, amelyben azokat a dolgokat is észrevesszük (észreveszi egy gyakorlatilag idegen ember), amiket az életünkben nem akarunk.

Ismét fel kell hívnunk arra a figyelmet, hogy ez a rendrakás és takarítás nem arról szól, hogy nem maradhat semmi sötét, lehúzó, piszkos vagy más negatív dolog a lelkünkben. Duális világunkban mindennek két oldala van, gyakorlatilag az egyik véglet hozza létre a másikat. Örömet csak a bánat viszonylatában érezzük, a világosságot a sötéthez viszonyítva látjuk.

A harmónia feltétele nem az, hogy minden rosszat kilakoltassunk a lelkünkből, hanem az, hogy megbékéljünk saját sokoldalúságunkkal, lelkünk és lényünk árnyoldalaival is. Ugyanígy időben is ez a feladatunk: azaz minden múltbéli emlékünket integrálnunk kell a személyiségünkbe, ha békés és kiegyensúlyozott emberré szeretnénk válni.

Hogyan jussunk pontos információkhoz?

Foglalkozzunk egy kicsit a szerelmi jóslás területére vonatkozó kirakási módokkal!
A legegyszerűbb ha egyetlen lapot húzunk, miközben ilyen jellegű, átfogó kérdésekre gondolunk (egyszerre csak egyre), hogy: Mi a helyzet a párkapcsolatomban? Mi okozza a homályos bizonytalanságérzést bennem a szerelmemmel kapcsolatban? Merre halad a kapcsolatunk?

Természetesen ebben az esetben ne várjunk kimerítő és alapos választ, a tarot jóslásnak ilyenkor csak az a feladata, hogy kijelölje a területet vagy a vezérfonalat, amerre elindíthatjuk saját gondolatainkat, hogy rájöjjünk a megoldásra. Ha pedig csak általános szerelmi jóslásra vagyunk kíváncsiak, akkor azt fogjuk válaszul megkapni, hogy harmónia van-e vagy sem, illetve, hogy számíthatunk-e változásra a közeljövőben.

Közismert és nagyon elterjedt kirakási mód a Kapcsolat, amikor két sorban rakjuk ki a szerelmesek fejében, lelkében és viselkedésében szereplő legjellemzőbb vagy éppen legelnyomottabb jellemzőket. A két sor között egy kártya a kapocs, amely az egész kapcsolatra tartalmaz átfogó információkat vagy éppen egy olyan konkrétumot, amelyre oda kell figyelni.

Van a szerelmi tarotban egy bonyolult és részletes ún. „Párkapcsolat Kirakás”, ami 10 lappal történik. Ez kitér a távoli és közeli múltból hozott, a kapcsolatra hatással levő élményekre, a jelen helyzetre, a kívülről jövő segítő és akadályozó hatásokra, a kérdező lelkiállapotára, azokra az érzelmekre vagy késztetésekre, amelyek a kapcsolatot segítik, a kapcsolatban részt vevők reményeire és a valós végkifejlet lehetőségére.

Kezeljük úgy a szerelmi jóslást, mint lehetőségek tárházát! Ne arra gondoljunk, hogy címkéket ragaszt az érzelmeinkre, a kapcsolatunkra, a másik emberre vagy ránk, hanem arra, hogy olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, amelyre nem gondoltunk, önkéntelenül is eltagadtuk magunk elől. Elsősorban játsszunk a kártyák által ébresztett gondolatokkal, ne sérüljünk, ne ijedjünk meg vagy bizonytalanodjunk el, hanem arra keressük az utat, hogy hogyan emelkedhetnénk ki FELFELÉ a kialakult helyzetből.

 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!