Logo

Hogyan érhető el Ivett?

Mindössze két egyszerű lépés és kérdéseire Ivett megadja a választ!

  1. Hívja a 06 90 60 27 77 telefonszámot
  2. Adja meg a melléket

Ivett

Magyarkártya jós

Magyar kártya jóslással foglalkozok 30 éve. Átok és rontás vizsgálat, levétel a fő területem.
 

Harminc éve alkalmazom a magyar kártya jóslás tudományát. Kártyáimtól főleg párkapcsolati és sorskérdésekre kaphat választ. Emellett további életterületeket is megvizsgálhatok a lapok segítségével. Például jogi ügyekben, peres helyzetekben találhatjuk meg a megoldást a kártyák útmutatása szerint, valamint pénzügyi helyzetének javításában is nagy szolgálatot tesz a magyar kártya.

A kártyajóslás mellett több ezoterikus területet is megismertem, és alkalmazok. Ilyen például a gyertya- és fehérmágia, vagy a rontás- és átokvizsgálat.

Gyógyítói képességeimet is fejlesztettem az évek során, így a természetes gyógymódok teljes tárházát nyújtom Önnek. Lelki bajok esetén energiával gyógyítok, és kártyajóslást végzek.

 

Ivett jós értékelései


Csilla

Csilla

Kedves Ívet! Orulok hogy tudtam veled beszélgetni. Szeretnem veled tovabra is fojtatni a beszelgetesemet. Es szeretnek veled kapcsolat felvételt veni. Hálásan koszonom csilla
Krisztina

Krisztina

Kedves Ivett! Szeretném Önnel felvenni a kapcsolatot. Hogyan oldható meg a kapcsolatfelvétel? Külföldön élek. Hálás köszönettel, Krisztina,

Köszönjük értékelését! Értékelése hamarosan megjelenik!
Hiba történt! Kérjük ügyeljen az összes mező helyes kitöltésére!

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!