Logo

Szerelmi tarot jóslás mindenkinek!

Az egyik leggyakoribb téma, ami az embereket érdekli, akár a jövőbe nézéssel, akár a távolba (értsd más emberek dolgaiba) való látással kapcsolatban, az a szerelem. A legtöbben – a karrier és/vagy gazdagság – kérdései mellett emiatt fordulnak jóshoz, kártyavetőhöz vagy más sorselemzőhöz. A szerelem az a téma, amelyben rendkívül komolyan vesszük magunkat is (elég jók vagyunk-e, szerethetőek vagyunk-e, vonzóak vagyunk-e stb.), mégsem tudunk szabadulni valamiféle eleve elrendeltetettség-érzéstől, hiszen várjuk a „nagy ő”-t és ahelyett, hogy mi magunk hoznánk döntést róla, a szerelmi tarot jóslás a megmondhatója, hogy hány gyermekünk lesz.

Szerelmi tarot jóslás mindenkinek!
Jan/24

Csak a jövő olvasásán múlna? 

Gyakori, hogy olyan vendégek érkeznek a kártyajóshoz, akik – ha saját szemüvegükön át vizsgálják saját magukat – már készülnek kifutni az időből, kétségbeesettek, és az utolsó reményt kínáló szalmaszálnak tekintik a szerelmi tarot jóslás lehetőségét, amely majd megmondja, hogy lesz-e még párkapcsolatuk, családjuk, vagy egyedül kell megöregedniük. 

Ez a hozzáállás teljesen szembemegy a tarot szellemiségével, amely azt üzeni, hogy minden a te kezedben van! A tarot minden erejével kulcsot ad a kezedbe, saját magadhoz, saját lelkedhez, hiszen a te dolgod úgy alakítani az életed, hogy boldog légy benne! 

A kártyajósnak óriási a felelőssége 

A kártyajós nem akkor jó, ha sok ügyfele van. Akkor jó, ha boldog emberek állnak fel az asztalától. Mivel tehet egy kártyajós boldoggá? Átmenetileg azzal is, ha a szerelmi tarot jóslás jó dolgokat jósol, de az, hogy ő mit mondhat, sajnos nem rajta múlik (feltéve, ha becsülettel végzi a dolgát). Az igazi boldogság forrása akkor tud lenni a tisztánlátó és bölcs ember, ha megtanítja a hozzá fordulókat ÉLNI a saját életüket. 

Persze, egy kártyajósnak akkor van sok munkája, ha egy kuncsaft folyton visszajár hozzá, akár évekig, de az elhivatott kártyavető nem elsősorban azért űzi a szakmáját, hogy megéljen belőle. Másrészt, ha „kirepül” egy vendég vagy úgy is mondhatnánk, hogy „a maga lábára áll”, valamint boldogan és felszabadultan távozik, akkor hírét viszi annak, hogy jó szakemberrel akadt dolga, és mindig lesz új partner az elégedetten távozók helyett. 

Ugyanakkor, ha sikerül ráébresztenie a hozzá fordulókat, hogy a boldogságuk nincs előre megírva a csillagokban, és mind a horoszkóp, mind a kártyajóslás egészen másként működik, mint ahogy azt a többség gondolja, akkor jó eséllyel elindítja őket a harmónia és a pártalálás felé vezető úton.

A kártyajós felelőssége ebben áll: elképzelhető, hogy a betoppanó ember épp az élete fordulópontjára érkezett, éppen belépni készül az ezotéria csodálatos, felemelő világába, épp a bejáratot keresi saját magán, hogy rálépjen a belső útra. Ha ilyenkor pozitív impulzust kap, egy életre boldoggá tehetjük, ha rosszat, elindíthatjuk a boldogtalansághoz vezető lejtőn. 

A szerelmi tarot jóslás lényege 

Tévhit, hogy a szerelmi tarot jóslás legfőbb lényege az lenne, ha kirakjuk,  hogy a másik viszontszeret-e. Még az is csak egy pici szeletét adja ki, ha a párkapcsolatunk minőségéről, problémáiról választunk kirakási módokat. Az igazi szerelmi tarot jóslás lényege ugyanaz, mint a munkahelyi- vagy karrier-taroté vagy bármely más kirakásé, amelyhez fordulunk: saját magunk megismerése. 

Az életünk minden területén mi magunk vagyunk jelen, az ott felmerülő dolgokra mi reagálunk, az adódó lehetőségeket mi ragadjuk meg vagy mulasztjuk el, mi konfrontálódunk vagy hozunk létre kiterjedt kapcsolatrendszert, amelyből profitálhatunk. 

Ha az életünk bármely területén problémák merülnek fel, több mint valószínű, hogy ugyanaz a gond más területen is ott van. Ezért érdemes nyitottan hozzáállni a gondok gyökerének kereséséhez, mert könnyen lehet, hogy nem arról van szó, hogy képtelenek lennénk párkapcsolatban élni, hanem arról, hogy az édesanyánkkal való korai viszonyban törés állt be a táplálás – adok-kapok viszonyban... 

Magunkon dolgozzunk! 

Gyakori hiba, ha a szerelmi tarot jóslás miatt fordul az ember kártyajóshoz, a szeánsz vége az lesz, hogy elmerülnek a részletekben, ne adj isten a másik fél szidalmazásába kezdenek vagy stratégiákat állítanak fel. Ez a dolgok felszínén való elcsúszás, és a negatív hozzáállás semmiképen sem segít.

Ha a másikra haragszunk, fordítsuk meg a helyzetet, vízszintesen és függőlegesen is. Az előbbi el fogja mondani, hogy ha szerepet cserélnénk, akkor mi hogy viselkednénk az ő helyzetében, a másik pedig segít abban, hogy a bosszantóan, sértően, megalázóan vagy egyéb módon fájdalmat okozóan viselkedő embert végül megsajnáljuk, mert rájövünk, hogy azért oszt fájdalmat maga körül, mert szenved. 

Ha magunkban elindulunk megkeresni a harmóniát és a feltétlen szeretet forrását, akkor azzal jó példával járunk elöl a másik fél előtt is. A bennünk születő rend és jó érzések őt is felszabadítják, és jó rézésekkel töltik el. Ezen felül tiszteletet fog ébreszteni benne, hogy mi méltónak érezzük a kapcsolatot arra, hogy a fejlesztése érdekében magunkon dolgozzunk, így valószínű, hogy ő is részt akar majd venni benne.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!