Logo

Találkoztál már angyallátóval?

Az angyalkártya jóslás a kártyajóslások – illetve összesen a különféle jóslási módszerek közül – egyszerre a legnehezebb és a legkönnyebb. Könnyű azért, mert nincsenek se különösebb kirakási technikái, se nagyon távolra mutató szimbólumai, ugyanakkor hatalmasan tág teret hagy az intuíciónak. Ez az egyszerű angyalkártyajóslás – ha megvan a paklid – ingyen és különösebb szaktudás nélkül feltárja a jövődet, csak értsd a szavait!

Találkoztál már angyallátóval?
Jan/06

A kártyák általában nem utalásokat tartalmaznak, nem szimbólumok tömkelegét kell megfejtenünk, hanem fehéren-feketén rá van írva, hogy az adott nap miről szól és még meditációs vagy imaszöveget is olvashatunk a lapokon, hogy könnyebben kapcsolatba léphessünk az aznapi eseményekért felelős angyallal. 

Vannak olyan típusú paklik, amelyeknek lapjain nincs ugyan szöveg, de az adott arkangyal „égisze” alatt köztudottan elhelyezkedő dolgokat kell hozzájuk kapcsolnunk, és ez elég. Az angyalkártya nem jóslásra való, igyekszik az ember figyelmét az aktuális nap adta lehetőségekre irányítani. Az adott nap rezgései előtérbe hoznak bizonyos érzelmeket, bizonyos dolgokra való érzékenységet, ezért egy konkrét nap általában egy valamilyen gondolatsor végigmeditálására alkalmas. A napi meditációs kártyák és az általános érvény angyal- és arkangyal kártyák is így működnek. 

Nehéz ugyanezért lehet, hiszen sokak számára nehéz felvenni a kapcsolatot a belső hanggal, illetve feléleszteni az intuíciót. Aki még csak kóstolgatja a belső úton járást, és a lélek röptetését, annak bizony lehet, hogy nem elég útmutatásnak, ami a kártyára van írva. Az angyalkártya jóslás ingyen lehetősége vonzó és jól hangzik, de erre is igaz, hogy „ingyen húsnak híg a leve”. 

A kártya szerethetősége elsősorban ezen múlik, hogy kinek fekszik az intuíció adta szabadság, és ki az aki konkrét tanácsokra vár, ki az, aki szereti, ha egyértelműen le van  íva a megfejtés, más pedig élvezi, ha szabad utat kapnak a megérzései. 

Az angyalkártya jóslás ingyen nagy csáberő egy weboldalon 

Mivel nem bonyolult kirakási rendszerekkel működik, ezért online csáberőnek is kiváló és könnyen elkészíthető, hiszen nem igényel komoly fejlesztést. Összesen 1 lapot kell húzni a pakliból, amihez még magyarázat sem kell, hiszen minden rá van  írva a kártyákra. Vannak kártyapaklik, amelyeknél a tudnivalók a kísérő könyv lapjain vannak leírva, sokszor ezt a kísérőszöveget helyezik el a modulban a megfejtés helyén. 

Ugyanakkor ez az egyszerűség csapda is, hiszen nem biztos, hogy olyasvalaki, aki sose foglalkozott még angyalokkal, nincs ráhangolódva az ő logikájukra és a kommunikációjuk jellegzetességeire, egyedül is meg tudja fejteni az üzeneteket. 

Angyali üzenetek 

Nem mindenki tudja, hogy az angyalok szeretetenergiából álló tiszta és szent lények, akiknek az az a feladata, hogy az Úr üzeneteit közvetítsék a számunkra és átvegyék a terheinket. Állandóan körülöttünk vannak és bárhányunknak tudnak egy időben segíteni, a lehetőségeiknek mindössze egyetlen korlátja van: csak akkor tehetnek értünk/velünk bármit, ha mi kérjük őket. 

Ugyanakkor az, hogy értünk tegyenek valamit, nem merül ki a cselekedetekben, hiszen üzenni a mi kérésünk nélkül is tudnak nekünk. Higgyük el, folyamatosan bombáznak bennünket, és ha figyelnénk ezekre, mindenféle jóslás nélkül is tisztában lehetnénk azzal, hogy mi vár ránk. Lehet, hogy az angyalkártyajóslás ingyen nem érhető el, de az angyali üzeneteket még kérnünk sem kell!

Egy kinyíló könyv, egy elkapott beszélgetés-foszlány, a tévében egy riport szavai vagy a rádióban egy dal szövege, mind-mind angyali üzenet lehet, amely segítséget nyújt, átlendít a holtponton, vagy hozzásegít ahhoz, hogy valami a helyére kerüljön bennünk. 

Angyallátók 

Bár néhány eónnal ezelőtt még mi magunk is értettük az angyalok minden szavát és rezdülését, ma már vakok és süketek vagyunk minden általuk kezdeményezett kommunikációra. Ha egy érthetetlen eredetű szélfuvallattól elalszik az asztalon a gyertya, előbb ijedünk meg, minthogy felragyogna a szívünkben az öröm: angyal szállt el felettünk. 

Ám élnek közöttünk csodálatos érzékenységgel megáldott emberek, akik különféle módokon tudnak kommunikálni az angyalokkal, és képesek eljuttatni hozzánk az ő üzeneteiket. Ezen csodálatos képességekkel megáldott emberek száma folyamatosan nő, hiszen az indigó- és kristálygyermekek között is egyre többen rendelkeznek ezzel a képességgel. Azért van rájuk szükség, hogy idővel „összebékítsék” újra az emberek és fényességes vigyázóik, az angyalok seregét. 

Angyallátók alkották meg a különféle angyalkártya paklikat is, legtöbbször aktív angyali közreműködéssel. Ezt nyugodtan elképzelhetjük úgy is, szinte mintha „tollba mondta/mondták” volna az angyal/ok a gondolataikat.  

Út, amelyen el kell indulnunk

Az angyalok és angyallátók közös feladata az alvó emberek lelki falainak bontása. Arra szolgálnak a mindennapi meditációk – az aznapra szolgáló támogató energiától megerősítve – hogy mindenki „kóstolgassa” saját belső lényét, saját maga elől is rejtett világát, a külső-belső világ egy más fajta szemléletét. 

Az angyalkártya esetleg könnyen megérthető, könnyen alkalmazható jóslási lehetőségével csábít, de a célja és lényege – amúgy a többi jóskártyához hasonlóan – a lelki érzékenység és igényesség felébresztése, és kiemelten fontos feladata, hogy tükröt állítson elénk, a kíváncsiskodók elé.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!