Logo

Hogyan érhető el Szilvia?

Mindössze két egyszerű lépés és kérdéseire Szilvia megadja a választ!

  1. Hívja a 06 90 60 27 77 telefonszámot
  2. Adja meg a melléket

Szilvia

Cigánykártya jós

Cigánykártya jósnő vagyok. Lelki és személyi tanácsadóként segítem Önt.
 

Majd 5 évvel ezelőtt kezdtem el mélyrehatóbban foglalkozni az ezotériával, ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy családom is élénken érdeklődött a spirituális dolgok iránt. A tőlük átvett tudás és a saját magam által felszedett ismeretek indítottak el az úton.

Megismerve az ezotériát és azt, hogy ezzel mekkora segítséget tudok nyújtani másoknak, felemelő érzés, amikor a tanácsaimat követve valakinek megváltozik az élete. Legyen szó bármilyen nehézségről, legjobb tudásom szerint igyekszek megoldani azt.

Elsősorban cigánykártya jós vagyok. Azért választottam ezt a kártyafajtát, mert használatával feltáratlan, szemünk előtt nem nyilvánvaló érzésekbe, történésekbe nyújt betekintést, és sokkal többet tapasztalhatunk meg magunkból, kitárja a világot rejtett képességeink előtt.

Önismeretre kiválóan alkalmazható a cigánykártya, jóslásaim során többeknek segítettem már felfedezni saját magukat. Továbbá elővetíti azokat az eseményeket, lehetőségeket, melyek ránk várnak a közelebbi vagy éppen a távolabbi jövőben.

 

Szilvia jós értékelései


Nem érkezett értékelés

Köszönjük értékelését! Értékelése hamarosan megjelenik!
Hiba történt! Kérjük ügyeljen az összes mező helyes kitöltésére!

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!