Logo

Hogyan érhető el Abrilla?

Mindössze két egyszerű lépés és kérdéseire Abrilla megadja a választ!

  1. Hívja a 06 90 60 27 77 telefonszámot
  2. Adja meg a melléket

Abrilla

Képzett kártyajós

Kártyajós és tisztánlátó vagyok, a mágia segítségével adok Önnek megoldásokat, tanácsokat.
 

Családi hagyományt folytatva lettem kártyajós és tisztánlátó, mivel édesanyám és nagymamám is hasonló képességgekkel rendelkezett, tőlük örököltem a tudást.

Már gyerekkoromban feltűnt, hogy képes vagyok észlelni a holt lelkeket. A későbbiekben még több tudásra szerettem volna szert tenni, ezért elmentem Odinhoz, aki Boszorkány Nagymesteri ismereteit adta át nekem, és még most is hozzá fordulok, ha segítségre van szükségem. Megtanultam a cigánykártya alkalmazását, fejlesztettem a tisztánlátó képességemet. Olykor mágiát is használok.

Mióta tisztában vagyok a képességeimmel, nem volt kérdés, hogy ezen az úton kell haladjak, és segítséget nyújtsak az embereknek bajos ügyeikben. Ha bármikor problémát érez, keressen fel, segítek

Lehet az átoktól, rontástól való megszabadulás, szerelmi oldások, egyéb párkapcsolati nehézségek kezelése, munkahelyi problémák jobbítása. Legyen szó bármiről, együtt megoldjuk.

 

Abrilla jós értékelései


Mónika

Mónika

Unoka húgommal van anyagi problémám a felvett hitelét nem fizette a bank felmondta a szerződést A nagyszülei az én szüleim voltak az adós társak ők elhaláloztak Most rajtam követelik a hitel egybeni kifizetést.A banknak felajánlottam havi törlesztésre egy nagyobb összeget, hogy a lakást amiben élek ne árverezzék el. mire számíthatok?
Imfeld Csilla

Imfeld Csilla

köszönöm. figyelemmel és hittel hallgattam a szavait. viszont kivánom a szeretet erejét! és egy hitet,ami segit sohasem feladni ...ami mindig segit az Életet szeretni.-még a rossznak érzett tanitó történéseket is tisztelettel és szeretettel fogadva. csilla
Molnár Anikó

Molnár Anikó

A munka helyemről szeretnék érdeklődni,hogy mi várható.Köszönöm szépen
Pejk Szilvia

Pejk Szilvia

Köszönöm Abrilla! Egy tisztitó technika miatt kértem segítségedet,és panaszkodásomra egy nagyon fontos bajomra kaptam gyógyítást!Csodállak!Köszönettel Szilvi 55.04.17.

Köszönjük értékelését! Értékelése hamarosan megjelenik!
Hiba történt! Kérjük ügyeljen az összes mező helyes kitöltésére!

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!