Logo

Cigánykártya jóslás mindenáron?

Gondolkodjunk el egy picit azon, hogy ha jóslást kérünk – bármilyen formában, legyen az kártyavetés, tarot, cigánykártya jóslás, Lenormand, magyar kártya, angyalkártya elemzés – milyen áron érdemes vagy éri meg igénybe venni?

Cigánykártya jóslás mindenáron?
Dec/18

A jóslás árai 

Nagyon sokféle jós van, és szinte mindegyik eltérő árakon jósol. Van, aki ebből próbál megélni, van aki úgy érzi, hogy különleges képességet kapott az égiektől, van aki sok tanfolyamot járt ki, vagy nagyon sok tapasztalatot ért meg mostanáig, ők valószínűleg igyekeznek felfelé tolni az árakat.  

Ugyanakkor van, akik nem veszi ezt az egészet véresen komolyan – természetesen nem a jóslásra magára, hanem a jóslás mint tevékenység az életében betöltött szerepére gondolunk itt – van más jövedelmi forrása, fontosabbnak tartja, hogy segítsen az embereknek, veleszületett képességét úgy használja, mint a levegővételt és úgy érzi, hogy nincs joga ezen nyerészkedni, tehát ők azok, akiknél ha jó időben vagyunk jó helyen, a tarotkártya jóslás kedvezményes árú vagy akár a cigánykártya jóslás ingyenes lehet. 

Ellentétes erők alakítják az árakat 

A világunk a fény felé tart, a káoszos körülmények egyre kaotikusabbakká válnak, majd egyszer csak kialakul az új rend. Ennek a rendnek az újjáalakulásában azoknak az embereknek, akik természetfölötti képességekkel rendelkeznek óriási szerepük van.

Azok a képességek, amelyeket ma természetfelettinek, emberfelettinek nevezünk, egy másik korban természetesek voltak mindenki számára: az intuíció használata, a telepátia, az Akasha-krónikával történő kapcsolatteremtés, a jövőbe és a távolba látás stb.. 

Ezeket az adottságokat manapság csak néhányan birtokolják – bár a számuk egyre nő – és az ő feladatuk a többiek ébresztése. Ezért tulajdonképpen nem tisztességes dolog azokat a „szolgáltatásokat” pénzért árulni, amelyek az ő istenadta tehetségükre épül. 

Természetesen annak is igaza van, aki azt mondja, hogy a sok befektetett energiáért kér pénzt, nem a tehetségéért, meg azt hangoztatja, hogy valamiből neki is meg kell élni. Sajnos, aki valóban megvilágosodott, illetve elkötelezett az ezotéria törvényei felé, az nem mond ilyet, hiszen pontosan tudja, hogy ha „szent” a cél, az égiek az eszközt is megadják hozzá, vagyis ha nem kér pénzt a szolgáltatásaiért, megkapja a pénzeszközt vagy a megélhetésének eszközeit máshonnan. Így a jó cél érdekében végzett pl. cigánykártya jóslás ingyenes is lehet akár, a jós nem veszít vele semmit. 

Van, aki szűrőnek használja 

Sajnos az emberi természet olyan, hogy azt ami olcsó vagy ingyen van, nem mindig tudja megbecsülni. Ami könnyen jött, könnyen megy, és ha valamit ingyen kínálnak, akkor óhatatlanul gyanakvással fordulunk feléje. 

Olyan természetgyógyászt is számosat ismerünk, akinek az a meggyőződése, hogy a páciens csak akkor fog megfelelő mennyiségű és minőségű lelki munkát az ő kezelése, illetve jóslása mellé tenni, ha értékesnek érzi azt, és ennek egyik paramétere a rá kiadott pénz lehet. A cigánykártya jóslás ingyen volta sajnos egyesek szemében csökkenti annak értékét, de gyakran még szavahihetőségét is.   

A komoly, kiemelkedő tehetséggel rendelkező, közismert és népszerű természetgyógyászok, jósok – mivel az idejük véges – kénytelenek valamilyen szűrési módszert alkalmazni a jelentkezők között, és így kézenfekvő, hogy az árak emelésével igyekeznek az elkötelezett jelentkezőket kiemelni.

Ez a módszer is megkérdőjelezhető, hiszen az igazán elkötelezett tiszta érzékelésű emberek annak segítenek, akinek szüksége van rá, nem annak, aki meg tudja fizetni... 

A megrendelő szemszögéből 

A megrendelőnek azt kell először is eldöntetni, hogy a jósoltatás csak szórakozás lesz, vagy a „vérére megy”. Ebben a két esetben ugyanis nagyon eltérő összegeket vagyunk hajlandóak áldozni. Ha az életünk múlik rajta – akár közvetve, akár közvetlenül értjük ezt – nagy az elszánás, úgy érezzük, hogy mindenképpen szükségünk van erre a szolgáltatásra, és sok pénzt is hajlandóak vagyunk kiadni érte.

Ugyanakkor, ha ezt a lehetőséget nem csak megragadjuk, hanem maximálisan ki is használjuk, akkor akár nagyot fordíthatunk is az életünkön, ami pedig „mondhatni”, akármennyit megér, ha végül jól sül el. 

Az ember általában akkor fordul jóshoz, ha elakadt az élete egy területén vagy nem érzi-tudja merre van az előre, esetleg összekuszálódtak az élete szálai. Olyan is előfordulhat, hogy összeomlott az eddigi világa és kiutat keres a káoszból, vagy anarchiából. Ezek potenciális pszichoszomatikus helyzetek, vagyis ha az ember ilyenkor nem kap megfelelő segítséget a továbblépéshez, akkor komoly pszichés és/vagy testi problémái is kialakulhatnak.

Ha ezt gondoljuk végig, egy kiváló jós felbecsülhetetlen segítség, főleg akkor, ha egyébként intuitív személyiség és még egy kis pszichológus is elveszett benne. Ebben az esetben hiába van az online cigánykártya jóslás ingyen, ha közben nem hallgat meg senki...

Tanácsok a jósválasztáshoz 

Ha csak szórakozásból kíváncsiskodunk, ha nem hiszünk benne annyira, hogy a belső útjárás eszközének gondoljuk, vagy nem tartunk ott, hogy ezt az eszközt érdemben alkalmazzuk., akkor ne költsünk rá túl sokat. Ebben az esetben választhatunk olyan oldalakat, ahol a cigánykártya jóslás ingyenes, vagy angyalkártya meditációt választhatunk online, illetve tarot vagy sok másféle kártya kirakási módok is elérhetőek. 

Ha komoly szándékaink vannak a jósoltatással, akkor válasszunk elismert embert – gyűjtsünk referenciákat, visszajelzéseket – de ne egyedül az ár döntsön (se pro, se kontra), mert az egymagában nem képes jelezni egy szakember színvonalát.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!