Logo

Tisztánérzékelés - a tiszta érzékelés az angyalok nyelve - 1. rész

Hogyan kommunikálnak velünk az angyalok, azaz mindent a tisztán érzékelésről 1. rész

Tisztánérzékelés - a tiszta érzékelés az angyalok nyelve - 1. rész
Nov/05

A tisztán hallás/látás fogalmát a hétköznapi életben arra a jelenségre használjuk, ha a mások által kimondott szavakat, a különféle hangokat, zörejeket olyan minőségben halljuk, vagy a tárgyakat, terepet, távolságot olyan élességgel látjuk, hogy megfelelő információforrásként funkcionálhatnak számunkra. Azonban egybe írva ezeket a szavakat egészen más tértünk rajtuk, így már az ezotéria világába visznek: a tisztánérzékelés körébe eső élmények során olyan jelenségeket érzékelünk, amelyek a valós világon, a fizikai érzékelésen túlról jönnek.

A beavatottak ezt állítják, hogy az univerzumhoz a megfelelő csatornákon kapcsolódó embereknek minden létező információ a rendelkezésére áll. Ehhez azonban meg kell tisztítania és „szélesre tárni” az érzékeit, hiszen nem a hétköznapokon megszokott formátumban elérhetőek ezek az adatok. Sok esetben a megsejtett, a fejünkben hallott, megmagyarázhatatlan sugallatok pont azok az információk, amelyekre egy-egy esetben szükségünk van, pusztán rajtunk múlik, hogy értünk-e ezekből, vagy elnyomjuk őket, adott esetben kezeltetjük magunkat, mert érzékeljük őket. 

Pszichikus képességek és érzékenység

Az ezotériával foglalkozók jól tudják, hogy a régmúlt emberei (pl. Atlantisz lakói) birtokában voltak még a ma már emberfelettinek tartott képességeknek. Képesek voltak olvasni egymás gondolataiban vagy éppen szavak nélkül kommunikálni, érintés nélkül tárgyakat mozgatni stb.. Ez abban az időben természetes dolog volt, és az, hogy ma nem az, nem az emberi képességek változásának következménye, hanem annak, hogy már nem hiszünk abban, hogy képesek vagyunk ezekre.

A racionalista, földhözragadt tudományos megközelítés kizárólag azokat a jelenségeket fogadja el, amelyeket képes megmagyarázni, annak ellenére, hogy a legkisebb gyerekek is tudják (ők talán még jobban, mint a felnőttek), hogy az életünket befolyásoló jelenségek nagyobbik része megmagyarázhatatlan számunkra, de attól még létezik.

A tisztán érzékelés képessége a mai napig mindannyiunkban ott nyugszik, akiket érdekel, különféle technikákkal fejleszthetik ezeket az adottságokat. Csodát azonban ne várjunk, az évszázadokon át mellőzött képességek nem fognak néhány nap alatt helyreállni. Vannak azonban köztünk olyan lelkek, akik olyan magas szinten tartanak az életútjukon ebben az életükben, hogy sokkal tisztábban érzékelnek mint mások. Az ő feladatuk általában az útmutatás, a gyógyítás, társaik fejlődésének segítése, elveszett, „leszakadt” társaik gyógyítása.

Mit érzékelnek a tisztán érzékelők?

A tisztánérzékelés nem cirkuszi mutatvány, kifejezett és pontos célja van. A jövőbe vagy a távolba látás képessége nem azt szolgálja, hogy megmondjuk a lottó nyerőszámait vagy ellenőrizzük a férjünket/feleségünket, de arról sem, hogy vájkáljunk mások gondolataiban. Az információk az univerzumtól – sokak szerint az angyaloktól – jönnek, és arra szolgálnak, hogy az utunkon tartsanak, arra visszavezessenek bennünket, támogassanak az életfeladataink elvégzése során. Sosem pusztán a konkrét események láncolatában, sokkal inkább átfogó szemlélettel, mélységében, és a sorok között olvasva érdemes tekinteni őket.

Általában azok, akik a tisztán érzékelés bármilyen válfaját fedezik fel maguknál, vagy fejlesztik ki magukban, ennek segítségével először is útmutatás kérnek arra vonatkozóan, hogy mire kell felhasználniuk azt, majd másodsorban azt tanulják meg, hogy milyen módon zárják ki az életükből, érzékelésükből az ezeken a csatornákon „rájuk dőlő” fölösleges információkat.

A tiszta érzékelés az angyalok nyelve

Legyen szó akár tisztánérzésről, akár tisztánlátásról, akár tisztánhallásról, biztosak lehetünk benne, hogy a körülöttünk levő számos testetlen entitás közül az angyalok megnyilvánulásait is érzékelhetjük így. Az enyhe virágillat, vagy ha hőmérséklet-változást, illetve enyhe fuvallatot érzünk, ha jóleső érintést, simítást érzünk vagy ölelés, bebugyoláltság-érzésünk van, esetleg ha eláraszt a boldogság, akkor pozitív lényekkel, nagy valószínűségekkel angyalokkal vagyunk körülvéve.

Az angyalok mindig körülöttünk vannak, vigyáznak ránk, óvnak és segítenek. De csak akkor tehetnek értünk bármit is, ha kérjük őket, így a legtöbb esetben nem tehetnek mást, mint sugallatokkal próbálják felhívnia figyelmünket a közelgő eseményekre, illetve arra, hogy várják, hogy megfogjuk a felénk nyújtott kezüket.

Az érzékenységhez kapcsolódó, illetve intuitív képességeket otthon is fejleszthetjük, erősíthetjük. Tegyünk fel kérdéseket, engedjük szabadjára a képzeletünket, beszéljünk az angyalokhoz, és bontsuk le magunkban a „valósággal” kapcsolatos elvárásokat, illetve a szokásostól eltérő valóság befogadásának gátjait. 

A tiszta érzékelés másik gátja lehet, ha félünk. Félünk magunktól, a bennünk rejlő csodás képességektől, attól, hogy azzal szembesülünk, hogy egész másra vagyunk hivatottak, mint amit csinálunk, vagy félünk a minket körbevevő csodás, földöntúli lényektől, bizalmatlanok vagyunk az általuk közvetített üzenetekben.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!