Logo

Hogyan találjunk szerelmet tarot kártyával?

A tarot az életünk minden területét képes lefedni a számtalan kirakási móddal, amelyek használatának évszázadai alatt kialakultak. Önismeret és a másik ember elemzése, emberek közötti kapcsolatok, helyzetek felmérése, új vállalkozások esélye mind-mind felmérhetőek, és ugyanezek a kirakási módok – akár a függőleges gondolkodás alkalmazásával – más területre is vonatkoztathatóak. Vegyük most végig egy párkapcsolat kialakulásának, majd fennállásának fázisait, is rendeljük hozzájuk azokat a kirakási módokat, amelyek ezekben az időszakokban segíthetnek!

Hogyan találjunk szerelmet tarot kártyával?
Dec/20

Járjunk körbe egy potenciális partnert 

Mivel a kártya az Akasha-krónika (közös tudat) révén bármilyen információhoz hozzá tud férni, így elméletileg elképzelhető volna, hogy úgy „betekintsünk” egy másik ember lelkébe, hogy nem tud róla, nem járult hozzá. De a kozmosz tiszteli az individuumot, ezért úgysem ad ki olyan információt, amit az érintett meg szeretne őrizni magának. Mégis, a másik ember feltérképezése csak módjával erkölcsös, ezért csak egy kirakást említünk rá. 

Bolygójáték 

Ez a 11 lapos kirakási mód önmagunk és/vagy potenciális partnerünk részletes megismerésére és leírására alkalmas. Az asztrológiában is alkalmazott bolygók (Nap, Hold, Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Mars, Uránusz, Vénusz, Neptunusz, Plútó és az aszcendens) analógiáira támaszkodva írja le az élet és a lélek minden területét.

Ebben a játékban is nagyon érdekes, ha valamelyik helyen király vagy királynő kerül elő, az minden esetben élő személyeket jelent. 

Amikor már alakulnak a dolgok 

Döntésjáték 

A tarot szerelmi kérdésekben jelen tud lenni a döntéshozás terén, megmutatja miben vagyunk közel vagy távolabb egymástól, illetve egy helyzet általános leírását is nagyon jól meg tudja adni. 

Egy kapcsolat elején a Döntésjáték számtalan dologra használható. Az egymás felé vezető utat egyengetendő, megkérdezhetjük, hogy különféle helyzetekben hogy döntsünk, különféle kérdésekre mit válaszoljunk, valamit megtegyünk vagy ne tegyünk, stb.

Ez a kirakási mód nem dönt helyettünk, csak azt mutatja meg, hogy merre fog vezetni az életünk, ha az egyik vagy a másik irányban döntünk. 

Kapcsolatjáték 

Ez a kirakás tulajdonképpen bármilyen jellegű kapcsolatra vonatkozóan képes megmutatni két ember viszonyát, tudatos, lelki-érzelmi és viselkedésbeli szinten. Sok hasznos információt nyújt, ha a tarot szerelmi kérdésben alkalmazott kirakása több szinten is bepillantást enged. 

Ajtó 

Mielőtt belevágnánk a kapcsolatba, érdemes kiraknunk az Ajtó játékát, amelynek jellemző kérdése: Mi vár rám? A játék erős képi szituáción keresztül (ajtó, kulcslyuk, zár, kilincs, ami az ajtó kinyitásakor történik, a kérdező viszonya az ajtóhoz stb.) mutatja meg egy fordulóponthoz kapcsolódó körülmények, érzelmek és események mindegyikét. 

Fennálló kapcsolat elemzése 

Partnerjáték 

Ez a tarot szerelmi helyzetre is alkalmazható kirakási mód akár jó alapot adhat egy feltáró, kellemes beszélgetésre is, hiszen objektíven és kézzelfoghatóan mutatja meg, hogy két partner (akik szerelmeseken kívül lehetnek üzleti partnerek vagy munkatársak is) hogy viszonyul egymáshoz, hogyan látja magát a kapcsolatban, és hogy látja kívülről az egész kapcsolatot. 

Kelta kereszt 

Ez az egyik leggyakrabban alkalmazott kirakási forma, hiszen szinte minden kérdés megválaszolására alkalmas. Képes megvilágítani egy adott dolog hátterét, megmutatni egy helyzet értelmét, egy folyamat jövőjét, vagy következmények okait.

A kiindulópont és a külső hatások azonosítása után megmutatja, hogy tudatosan és tudat alatt mit gondolok az adott helyzetről. Megvillantja a közelmúltat és a közeljövőt is, sőt a kérdező állapotára és a környezet elemzésére is kitér. Reményeink és félelmeink egyszerre mozgathatnak előre és akadályozhatnak, ha megismerjük, jobban tudjuk kezelni őket. Így természetesen kiválóan alkalmas tarot szerelmi kirakásnak, amennyiben megmutatja egy kapcsolat állapotát, folyamatát és jövőjét is. 

Egy kapcsolat jövőjének lefestése 

Tervjáték 

Ha tudjuk mi a célunk a kapcsolatunkkal, illetve hova szeretnénk eljutni, a Tervjáték segítségével ellenőrizhetjük, meg fog-e valósulni. Ez a tarot szerelmi célra is használható kirakás megmutatja, hogy milyen erők hatnak ránk tudat alatt, illetve kívülről, valamint azt is, hogy milyen úton nem fog összejönni, és milyen módon fog sikerülni a tervünk. 

Út 

Az út legfőbb kérdései: Hogyan viselkedjek, mit tegyek egy adott cél elérése érdekében?

A kirakási mód a szignifikáns alatt két oszlopot mutat. A bal oldali az eddigi magatartást mutatja, a jobb oldali pedig a viselkedésre vonatkozó javaslatokat mutatja. 

Ha válság van 

Lemniszkáta 

Ez a kirakási mód a tarot szerelmi kérdésekben alkalmazott egyik leghasznosabb játéka. Megmutatja a kapcsolatban levők vagy szerelmespár kapcsolatának legtávolabbi pontjait (a legjelentősebb eltérés és legnagyobb erővel egymásnak feszülő ellentmondás), a legszorosabb egyetértés és összefogás pontját, valamint a tiszta fejjel kitűzött célok és a belső kényszerből folytatott lépések irányait. 

Válságjáték 

Ha komoly gondok vannak, akkor a tarot szerelmi patikájából a Válságjátékkal kérdezhetünk rá a mozgatórugókra a válságjáték segítségével. A játék arra ad választ, hogy hogyan lábalhatunk ki a válságból, illetve milyen segítséggel találhatjuk meg a kiutat. Megmutatja mi az ami menthetetlenül elveszett, mi az ami tovább él, és mi az, ami lámpásként vezet minket, mint kitűzött cél.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!