Logo

Hogyan érhető el Andi?

Mindössze két egyszerű lépés és kérdéseire Andi megadja a választ!

  1. Hívja a 06 90 60 27 77 telefonszámot
  2. Adja meg a melléket

Andi

Médium

Médium és közvetítő vagyok. Tisztánlátó, tisztánérző, energia küldő és gyógyító.
 

Felelősségteljes feladat az, amire évekkel ezelőtt vállalkoztam, hogy a lelki és más problémákkal küzdő embereknek segítő kezet nyújtsak a mindennapokban. De nem terhes ez számomra, nagy élmény meghallgatni másokat és az égiek erejével megoldást kínálni számukra. Minden egyes elhangzott szóért vállalom a felelősséget, de a rengeteg visszaigazolás megerősítette abban, hogy jó úton járok. A téma érzékenységétől függetlenül őszintén, nyíltan, egyenesen beszélek a vendégeimmel, nem takargatok el semmilyen információt.

Kártyajóslás és tisztánlátás, ez a két fő terület, mellyel foglalkozok, és ezekkel segítek bárkinek, aki hozzám fordul. Emellett gyertyamágiát is alkalmazok energiaküldéshez. Angyali üzeneteket is közvetítek, sőt a lélek megtisztulását is végrehajtom az ő segítségükkel. Egészség javításában, gyógyításban az asztrológiát és a bolygók erejét hívom segítségül, és a cigánykártyáimat és villás tarotkártyáimat is felhasználom.

 

Andi jós értékelései


iveta

iveta

kedves andi lélek meg tisztulását szeretném .egéség javulást mert ugy érzem beteg vagyok és nyugtalan.iveta .1968.02.25. szuletem

Köszönjük értékelését! Értékelése hamarosan megjelenik!
Hiba történt! Kérjük ügyeljen az összes mező helyes kitöltésére!

Copyright © 2021 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!