Logo

Szerelem a csillagokban

A párválasztás nem egyszerű és sokszor annak ellenére sem működik a kapcsolat, hogy amúgy a kémia működik, megvan a szikra a 2 ember között. Ilyenkor mi lehet a gond? Mi okozza a problémát? A választ meg lehet találni csillagok segítségével!

Szerelem a csillagokban
Oct/22

A párválasztás sokszor problémás: könnyen előfordulhat, hogy bár a kémia működik, a két fél nem kompatibilis; illetve az eszünk azt mondja, az illető ideális választás lenne, a szívünk azonban nem ért egyet. Ráadásul a „hasonló a hasonlónak örül” és az „ellentétek vonzzák egymást” elvek is harcolnak egymással; és bár legtöbbször az előbbi győz, nem biztos, hogy tartós lesz a kapcsolat valakivel annak ellenére, hogy „papíron” ideális párost alkot velünk.

Bár természetesen nem horoszkóp alapján választunk párt, nem árthat, ha ellenőrizzük, a csillagok nem tiltakoznak-e kettőnk kapcsolata ellen. Az alábbiakban az összeillő és kevésbé összeillő csillagjegy-párosításokat mutatjuk be. 

Vízöntő

A legfüggetlenebb csillagjegy. Nem igényli a meghitt beszélgetéseket, barátságai is inkább felszínesek, így nem alkot jól párt olyasvalakivel, aki szeret lelkizni. Nem bánja, ha a kedvese nélküle, a barátaival vagy a kollégáival megy el szórakozni; azt azonban elvárja, hogy mindezt nála gyakrabban ne tegye. A Mérleggel és a Nyilassal jól működő kapcsolatot alakíthat ki; illetve a Kossal és az Ikrekkel is jól kijöhet, ám ehhez nagy odafigyelés kell.

Halak

A Halak nem birtokló típusú, így nem zavarja, ha párja időnként nélküle tölti a szabadidejét. Ezt azonban nem szabad túlzásba vinni, ugyanis hajlamos sajnáltatni magát emiatt. A legharmonikusabb a Rákkal lehet a kapcsolata, de a Bika és a Skorpió is megfelel a számára. A Szűzzel és a Halakkal nem lehet tudni, hogy jön ki: vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul.

Kos

A Kosnak mindig szüksége van az újdonságra. Nem szereti, ha hátráltatják, elvárásokat támasztanak elé, vagy folyton ellenőrizgetik. Legharmonikusabb kapcsolata az Oroszlánnal lesz, de a Nyilassal és az Ikrekkel is érdemes lehet belevágnia; Szűzzel azonban inkább ne kezdjen.

Bika

A Bika a biztonságot és a stabilitást keresi, illetve imádja a luxust. Szereti birtokolni a dolgokat, így párját is, tehát a nagymértékű függetlenséget igénylő ellenkező neműekkel nem lesz harmonikus a kapcsolata. A legjobban a Bakkal és a Szűzzel jár, a Kossal és a Mérleggel sok konfliktusa lesz, az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő pedig nem neki való.

Ikrek

Az Ikrek folyamatos izgalomra vágyik, így partnerének mindig szórakoztatnia kell ahhoz, hogy ne unja meg. Nehezen ül meg egy helyben, és beszélgetni is nagyon szeret, így egy csendes, otthon ülő partner nem jó választás a számára. A Mérleggel érti meg magát a legjobban, de az Oroszlánnal is jó lehet a kapcsolata.

Rák

A Rák számára a család és az otthon a legfontosabb. Sokkal jobban szeret otthon összebújni a kanapén, mint bulizni járni. A legharmonikusabb kapcsolatot a Skorpióval alakíthatja ki, illetve a Halakkal és a Bikával is jól kijön. Sok odafigyeléssel a Szűz mellett is szeretetben élhet.

Oroszlán

Az Oroszlán szereti, ha csodálják és hízelegnek neki. Igényli a luxust, a pezsgő életet, az izgalmat; nem szeret csendben ülni otthon. A legjobb a Nyilassal lehet a kapcsolata, de kellő odafigyeléssel a Kos, az Ikrek és a Mérleg is megfelelő párja lehet. A Bikával, a Rákkal és a Halakkal viszont valószínűleg zátonyra fut majd a kapcsolata.

Szűz 

A Szűz szereti kiszolgálni párját, de persze jól esik neki, ha néha azért a másik is segít a házimunkában. A Bikával és a Bakkal ideális kapcsolatot alakíthat ki. Sok odafigyeléssel a Rákkal és a Skorpióval is jó párost alkothatnak; a Halakkal vagy egy másik Szűzzel viszont sok konfliktusuk lesz.

Mérleg

Szüksége van arra, hogy érezze: egyenlő fél a kapcsolatban. Szabadságra kevésbé vágyik, inkább arra, hogy minél több időt tölthessen partnerével, és mindenhova elkísérhesse. A legharmonikusabb kapcsolata az Ikrekkel és a Vízöntővel lehet; a Rákkal és a Szűzzel azonban inkább ne próbálkozzon.

Skorpió

A Skorpió kedvese minden lépéséről tudni akar; legszívesebben mindig vele lenne, hogy ellenőrizhesse. Nehéz elnyerni a bizalmát, de ha sikerül, remek társ válhat belőle. Leginkább a Halakkal illik össze, de a Rákkal is jól működő kapcsolatot alakíthat ki. Sok odafigyeléssel a Szűzzel és a Bakkal is sikerülhet, de a Nyilassal és a Vízöntővel biztosan nem.

Nyilas

A Nyilas imádja a kalandokat, így az otthon ülés egyáltalán nem neki való. Folyton valami izgalomra vágyik, nem lehet megállítani. Az Oroszlánnal és a Vízöntővel működhet a kapcsolata, illetve kellő odafigyeléssel a Kossal és a Mérleggel is. Az Ikrekkel és a Nyilassal sok konfliktusa lesz. A Bika, a Rák, a Szűz, a Skorpió, a Bak és a Halak pedig jobb, ha elkerülik.

Bak

A Bak olyan párra vágyik, akit mindenki csodál, hiszen ez rá is jó fényt vet. Nagy szabadságot ad a kedvesének, de csak azért, mert ő maga is szereti, ha más dolgokkal is foglalkozhat. A legjobban a Szűz illik hozzá, de sok odafigyeléssel a Bika, a Skorpió és a Halak is ideális párjává válhat. A Rákkal és a Bakkal konfliktusokkal teli kapcsolatra számíthat; az Ikrekkel, az Oroszlánnal, a Nyilassal és a Vízöntővel pedig szinte biztosan szakítás lesz a vége.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!