Logo

7 népszerű szerelmi jóslás

A szerelmi jóslásnak több formája is van, ideje megismerni a legnépszerűbbeket.

7 népszerű szerelmi jóslás
Oct/21

Ha nemrég szakítottunk a párunkkal; már régóta keressük a tökéletes társat; van párunk, de nem tudjuk, ő-e az igazi; vagy épp régi kedvesünkkel tervezzük felfrissíteni a kapcsolatot, de nem vagyunk biztosak benne, hogy működne-e, joggal érezzük tanácstalannak magunkat. Hiába töltünk éjszakákat azzal, hogy megpróbáljuk elemezni a helyzetet, és meghozni a helyes döntést, az csak nem megy. Ha már az összes családtagunkat és barátunkat beavattuk a problémánkba, de ők sem tudtak segíteni, érdemes lehet az ezotéria felé fordulni. A szerelmi jóslásnak több formája is létezik; a legnépszerűbbeket vesszük most sorra.

Számmisztika

A számok segítséget nyújthatnak, ha bizonytalanok vagyunk a kapcsolatunkban, vagy épp nagyon régóta élünk már egyedül, és nem tudjuk, miért. A számok nemcsak a személyiségünkről árulnak el titkokat, hanem azzal kapcsolatban is tanácsot adnak, milyen társ illik hozzánk. A születésnapunk alapján kiszámolhatjuk az alapszámunkat, amely megmutatja, milyen rejtett vágyaink vannak, hogyan viszonyulunk az élet dolgaihoz, milyen kapcsolatban állunk az univerzummal, illetve mik azok a tényezők, amelyek tudat alatt befolyásolhatják a párkapcsolatainkat. Ezek tudatában könnyebben megoldhatjuk szerelmi problémáinkat.

Tenyérjóslás

A tenyérjóslás a jövendőmondás egyik legrégebbi formája. Tenyerünk egyedi vonalai sok mindent elárulnak a személyiségünkről, illetve karrierünk, anyagi helyzetünk és párkapcsolatunk jövőjéről is.

Asztrológia

A csillagok nemcsak saját jellemünkről árulkodnak, hanem azt is elárulják, ki illik hozzánk és ki nem. Bár természetesen elsősorban nem csillagjegy alapján választunk párt; ha valami nem stimmel a kapcsolatban, folyamatosan problémáink vannak, és egyszerűen nem értjük meg a másikat, érdemes gyanakodni, és legközelebb az asztrológiától is tanácsot kérni, mielőtt belevágnánk valakivel egy új kapcsolatba.

Szerelmi inga

Párkapcsolati problémáinkkal az ingához is fordulhatunk. Az egy lánc végén lengetett tárgy egy adott irányba elmozdulva ad választ a kérdéseinkre. Érdemes a csillagjegyünknek megfelelő követ akasztani a lánc végére, hogy még inkább összehangolódhassunk szerelmi segítőtársunkkal.

A szerelmi jóslás során kizárólag eldöntendő kérdéseket tehetünk fel, ugyanis nem egész mondatokat fogunk kapni válaszként, csak igent vagy nemet. Az inga titka, hogy számtalan kérdésre legbelül már mi magunk is tudjuk a választ, csupán nem tudjuk kimondani. Az egyszerű szerkezet viszont kezünk önkéntelen mozdulataival előhozza azt a tudatalattinkból.

Szerelmi tarot 

A tarot-kártyát évezredek óta használják jövendőmondásra, többek közt szerelmi jóslásra is. A tarot-csomag lapjai azonban nem egy konkrét jövőképet mutatnak, csupán tanácsot adnak a kérdezőnek. Segítenek jobban megismerni önmagát, és felfedik azt az utat, amelyen érdemes elindulnia. Fordulhatunk a tarot-hoz, amennyiben új kapcsolatra vágyunk, és nem tudjuk, hogyan érhetnénk el; ha szeretnénk felszámolni régóta tartó egyedüllétünket; illetve egy nem működő kapcsolatban élve nem vagyunk biztosak benne, menjünk-e vagy maradjunk. A tarot segíthet megtenni a helyes lépést.

Szerelmi kristályok

A kristályok erejét is segítségül hívhatjuk, ha párkapcsolati problémáink vannak. A kristályok általános jótékony hatását legyengült szervezetünk megerősítésére is használhatjuk, de szerelmi bánat esetén ugyancsak hatásosak. Választhatunk egy-egy speciális, egy adott probléma kezelésére alkalmas követ is.

  • A karneol például akkor lehet jó segítőtárs, ha régóta vágyakozunk a szerelemre, azonban az csak nem akar ránk találni. A kő növeli a kezdeményezőképességünket, így könnyebben ismerkedhetünk.
  • A holdkő gyengédebbé, nőiesebbé és intuitívabbá tesz;
  • a rózsakvarc pedig megóv a csalódástól.
  • Az ametiszt segítségével felvehetjük a harcot a kedvesünk életében újra felbukkanó volt partnerrel,
  • a citrin megnöveli az önbizalmunkat,
  • míg a turmalin arra ösztönöz, hogy még a legreménytelenebb helyzetben se veszítsük el a derűlátásunkat.

Jóslás kávézaccból 

A kávézaccból való jóslást régóta alkalmazzák: már a XVI-XVII. században is előszeretettel fordultak hozzá segítségért; a tenyérjóslás mellett az egyik legnépszerűbb jövendőmondási forma volt. Ma ismét népszerű; igaz, egyszerűbb formában használják, mint egykoron. Gyakorlásához szükségünk lesz egy fehér csészére és csészealjra, kávéra, cukorra és vízre. A cukros vizet forraljuk fel, majd szórjuk bele a kávét, ismét forraljuk fel kétszer, öntsük a kész kávét a csészébe, és igyuk meg, hogy csak a zacc maradjon, amit pedig a csészét felfordítva potyogtassuk a csészealjra. Majd hozzáláthatunk a zaccból kirajzolódó ábrák megfejtéséhez – a jóslás közben azonban figyeljünk arra, hogy erősen koncentráljuk a kérdésünkre. Mivel ezzel a fajta jóslással csak a közeljövőre nézve kaphatunk válaszokat, évekkel később esedékes problémákra ne kérdezzünk rá.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!