Logo

Ki ne szeretné tudni a jövőt?

Tényleg ki? És ki ne? A jóslás megítélése meglehetősen ellentmondásos, sokan vannak, akik csípőből azt mondanák egy ilyen kérdésre, hogy szeretnék, mások bizonytalankodnának. Megint mások azt mondanák, hogy szeretnék, majd később szembesülnének a jövőbelátás következményeivel, annak felelősségével. És persze vannak olyanok is, akik nem hisznek a jóstehetségben, vagy esetleg már azt is cáfolják, hogy a jövő, mint objektív dolog, létezne.

Ki ne szeretné tudni a jövőt?
Dec/24

A kozmosz nem véletlenül alakította ki ezt az időrendiséget – amit egyébként manapság egyre inkább cáfolnak a tudósok – nem véletlenül vannak elzárva előlünk azok az információk, amelyekről nem tudunk. 

Elhinnéd, ha azt mondanám, az információ a tiéd, a jóslás ingyenes? 

Mondok egy meglepő dolgot: minden információ akadály és feltétel nélkül mindenki rendelkezésére áll. Létezik egy olyan fogalom, hogy közös tudat (Akasha-krónika), amely magába foglalja az összes eseményt, amely a kezdetek óta történt, minden gondolatot, amit elgondoltak valaha, minden ismeretanyagot, és a dolgok lehetséges kimenetelének minden verzióját. Vagyis gyakorlatilag minden információt, ami a világban létezik. 

Az Akasha-krónika mindezt az információt szimbólumokban tartalmazza. A szimbólumok olyan képek, amelyek sűrítve tartalmaznak egy csoportba tartozó adatokat, egy képben fognak össze olyan információcsoportokat, amelyek teljesen egyértelműen lefednek valamit. Ezekkel a szimbólumokkal, amelyeket ősképeknek is nevezünk, az emberek régen ösztönösen és természetes módon tisztában voltak. 

Ugyanolyan természetes volt, mint pl. egymás gondolataiban olvasni. A szimbólumok ismeretében az egyes hétköznapi ember hozzáfért az Ahasha-krónikai „lapjaihoz”, így természetes módon belelátott a jövőbe is. Az, hogy elfelejtette az eszközt és a nyelvet (a szimbólumok jelentését) is, az ő védekező magatartása, ami annak szól, hogy egyre kevésbé hajlandó felelősséget vállalni. 

Igazából nem a nyelvet felejtetted el, csak a belső hangod, amely a fordítást végzi nyomod el, felszínes és értéktelen, hosszú távon értelmetlen cselekedetekkel, munkával, szórakozással, öncélú időtöltéssel. 

Vagyis ösztönszerűen az ember a mai napig látja a jövőt 

Ha észrevennéd és értelmeznéd a jeleket, amit a kozmosz, az angyalok, Isten és még számos más forrás küld feléd, te is tudnád, hogy a jóslás ingyenes, pontosabban nincs is szükség „jósolni”. A jóslás különféle módszerei – kártyavetés, ji-ching, kövek, kávézacc és még ezer más dolog – arra szolgálnak, hogy a Te belső hangodat élesszék. Ha felébred, ha meghallod és értelmezni is tudod a nyelvét, a kártyajóslás ingyenes lesz újra. 

Egyre többen vagyunk, akiknél az ősi ösztönös jelek áttörik a tudat gátjait: megsejtünk, megálmodunk dolgokat, valaki a fülünkbe súg, elolvasunk egy könyvoldalt, ami a kezünkbe nyílt szét, és ki tudja miért, engedelmeskedünk is neki. Vannak, akik ennél tovább lépnek, kártyajóshoz fordulnak, elkészíttetik a horoszkópjukat, vagy más „tiszta érzékű” emberhez fordulnak segítségért.

Sajnos ez egy erősen átmeneti állapot, hiszen még mások érzékelésén, fordításán és szűrőjén múlik, hogy mit értesz meg abból, amit a kozmosz kommunikál feléd. Válaszolni pedig még eszedbe sem jut. 

Az igazi, ha te magad elindulsz az úton! 

Vedd a kezedbe a kártyát, a köveket, a pénzérméket, a kávézaccot, hidd el, hogy teheted, hogy tudod, és hogy érteni fogod. Érezd meg, hogy a te utad, a te jövőd ez, amelyhez a jóslás ingyenes, mindig is volt és az is lesz! 

Mindehhez arra kell, hogy ráébredj, hogy a tiszta érzékű emberek – ugyan most még ritkaságszámba mennek, de – nem különlegesek, sőt hétköznapibbak, mint te. Hiszen mindenkinek sajátja és joga a tudás, a tisztán érzékelés. 

Mindannyian törekszünk egy úton, amelyen a különböző emberek között a különböző paramétereket tekintve óriási különbségek vannak. A tiszta érzékelés azt jelenti, hogy valaki a belső úton és a Földi életeiben elvégzendő feladataiban már arra szintre eljutott, hogy kapcsolatot tud teremteni a belső énjén át a kozmosz erőivel, de előfordulhat, hogy vannak olyan vonások az életében, amelyekben jobban le van maradva nálad. 

A lényeg, hogy egymást segítsük 

A tisztán érzők, jósok, kártyavetők, szellemgyógyászok és mindenki, aki az Akasha-krónika útmutatásaira támaszkodik, ugyanúgy úton van, mint Te. Nem elég, sőt borzasztóan kevés, hogy neki több információ áll a rendelkezésére – hidd el ez lehet akkora teher, mint a tudatlanság, nem mindig előny ha a jóslás ingyenes, sőt kéretlenül rendelkezésre áll – a tapasztalatait neki is meg kell szereznie, az élményeit meg is kell élnie, amihez viszont azok jelentik az eszközt és a társakat, akik hozzájuk fordulnak segítségért. 

Ne a jóslással törődj, ne akarj felkészülni a közelítő eseményekre, felvértezni magad a csapások ellen! Nagyon rossz út, ha lekéred a jövőd, megrémülsz, bezárkózol vagy menekülni kezdesz. Az eszközökkel és a szimbólumok újraélesztésével foglald el magad, szítsd fel a belső hangot, építsd újra magad, és meglátod, majd nem érdekel ha a jóslás ingyenes, az sem, mert benne leszel az élet áramában.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!