Logo
Kártyavetés

Kártyavetés

Kártya vetés, más szóval a kártya kirakási módja. Mióta jóskártyák léteznek, azóta folyamatosan növekszik a kártyavetési módszerek száma is. Vannak ősi, bevált alakzatok, de akár saját magunk is alkothatunk újakat, ha pontosan ismerjük a kártyákat, a szabályokat.


Egy speciális tarot pakli: a Szerelmi jóslat

Egy speciális tarot pakli: a Szerelmi jóslat

A Szerelmi Jóskártya a tarot nagy arkánumaiból önállósult pakli, amely az érzelmeinkre teszi a hangsúlyt. Lassan mindannyian rájövünk, és a tudomány sem zárkózik el attól, hogy az érzelmek mennyire komoly energiákat hordoznak, és mennyire nagy hatással vannak a körülöttünk zajló eseményekre még akkor is, ha nem mondjuk vagy mutatjuk ki őket.

A cigánykártya jelentései – folytatjuk a sort

A cigánykártya jelentései – folytatjuk a sort

Ismét a cigánykártya pakliba tartozó lapok jelentéseinek feltárásával foglalkozunk. A sort a Veszteség kártyájával zártuk legutóbb. Jó néhány bejegyzés és több tucat kártya elemzése után mostanra megállapíthatjuk, hogy a cigánykártya nagyon érdekes aspektusát mutatja meg a világunknak, amelyben szerepelnek a tarot kártyához hasonlóan elvont és magasröptű irányultságok is, de főleg a mindennapi élet viszonyaira, eseményeire, jellemvonásaira és attitűdjeire koncentrál.

A tarot kártya jelentése sose igaz! Kártyafejtés haladóknak

A tarot kártya jelentése sose igaz! Kártyafejtés haladóknak

Meglepő, ugye, hogy pont egy kártyavetésekről szóló blogban olvasol címként egy ilyen kijelentést? Természetesen nem arra gondoltunk, hogy a kártyavetés nem működik vagy hogy „hazudik” a kártya. Pusztán arra akartuk ezzel az erős megfogalmazással felhívni a figyelmet, hogy a kártyák szimbólumokkal dolgoznak, a szimbólumoknak pedig az a tulajdonsága, hogy nem lehet megfogalmazni őket (vagyis amint kimondjuk hamis, hiszen csak egy apró részét fejezi ki).

Jóslás cigánykártyával – a lapok jelentése

Jóslás cigánykártyával – a lapok jelentése

Ismét felvesszük a cigánykártyák jelentéséről szóló sorozatunk fonalát, így segítve, hogy a jóslás cigánykártyával számotokra is kellemes és tartalmas, felettébb izgalmas időtöltés legyen.


Oláh Mária
Kártyajós & halottlátó
Kártyajós és buddhista halottlátó vagyok. Látom személyes sorsát.
485 Ft/perc

Találkoztál már angyallátóval?
Jan. 06.

Találkoztál már angyallátóval?

Az angyalkártya jóslás a kártyajóslások – illetve összesen a különféle jóslási módszerek közül – egyszerre a legnehezebb és a legkönnyebb. Könnyű azért, mert nincsenek se különösebb kirakási technikái, se nagyon távolra mutató szimbólumai, ugyanakkor hatalmasan tág teret hagy az intuíciónak. Ez az egyszerű angyalkártyajóslás – ha megvan a paklid – ingyen és különösebb szaktudás nélkül feltárja a jövődet, csak értsd a szavait!
Ki ne szeretné tudni a jövőt?
Dec. 24.

Ki ne szeretné tudni a jövőt?

Tényleg ki? És ki ne? A jóslás megítélése meglehetősen ellentmondásos, sokan vannak, akik csípőből azt mondanák egy ilyen kérdésre, hogy szeretnék, mások bizonytalankodnának. Megint mások azt mondanák, hogy szeretnék, majd később szembesülnének a jövőbelátás következményeivel, annak felelősségével. És persze vannak olyanok is, akik nem hisznek a jóstehetségben, vagy esetleg már azt is cáfolják, hogy a jövő, mint objektív dolog, létezne.
Hogyan találjunk szerelmet tarot kártyával?
Dec. 20.

Hogyan találjunk szerelmet tarot kártyával?

A tarot az életünk minden területét képes lefedni a számtalan kirakási móddal, amelyek használatának évszázadai alatt kialakultak. Önismeret és a másik ember elemzése, emberek közötti kapcsolatok, helyzetek felmérése, új vállalkozások esélye mind-mind felmérhetőek, és ugyanezek a kirakási módok – akár a függőleges gondolkodás alkalmazásával – más területre is vonatkoztathatóak. Vegyük most végig egy párkapcsolat kialakulásának, majd fennállásának fázisait, is rendeljük hozzájuk azokat a kirakási módokat, amelyek ezekben az időszakokban segíthetnek!
Jóslás magyar kártyával
Nov. 27.

Jóslás magyar kártyával

A magyar kártya alapvetően játékkártya, nem a jóslás eszközéül találták ki. A tarot és egyéb jóskártyák évszázadok óta fejlődnek és alakulnak, a kirakási módok és az egyes lapok által használt szimbólumok is hosszú ideje cizellálódnak. A magyar kártya is képes bekapcsolódni az intuíció áramába, vagyis alkalmas arra, hogy saját energiamezőnk segítségével, és a lapok eszközként való használatával információkat hívjunk le a segítségével a közös tudatból (Akasha-krónika).
Bátran támaszkodjunk az angyalainkra!
Nov. 04.

Bátran támaszkodjunk az angyalainkra!

... fizikai síkon túl számos területen zajlik az életünk, és hogy senki sincs egyedül ezen a Földön. Akkor sem, ha időnként ez a félelmetes érzés keríti hatalmába!
Hogyan jósoljunk tarot kártyával?
Sep. 30.

Hogyan jósoljunk tarot kártyával?

Rendben, megvettük életünk első pakli tarot kártyáját, és rengeteget olvastunk is a tarot kártya lapjainak jelentéséről, de mégis hogyan fogjunk hozzá a jósláshoz? Ehhez nyújt segítséget ez a cikk.

Copyright © 2020 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!