Logo
Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés során a szakember kártya, számmisztika vagy asztrológia segítségével vizsgálja meg eddigi életünket, cselekedeteinkből pedig számot vet, hogy milyen jövőre, milyen sorsra számíthatunk. Sorselemzéskor kiderül, utunk merre halad tovább, és mit kell tegyünk, hogy elkerüljük a kártékony szituációkat.


Egy modern angyalhang – Doreen Virtue angyalkártyái

Egy modern angyalhang – Doreen Virtue angyalkártyái

Doreen Virue eredeti szakmája néplélektan-kutató és tréner. Nevéhez köthető az angyalterápia feltalálása, amelynek során a gyógyító feladata pusztán az, hogy a páciens és az angyalok közötti kapcsolat kialakulását és döccenőmentes folyását támogatja, majd hagyja, hogy ők intézzék tovább a dolgokat.

Ébredjünk új életre!

Ébredjünk új életre!

Húsz éve is megvan annak, amikor elindultam a belső úton. Már nem emlékszem pontosan hol kaptam el a fonal végét – talán éppen ott, hogy unokanővérem elkezdett kártyát vetni, majd engem is tanítgatott – de nagyon hamar hatalmába kerített saját belső világom varázsa, a belső és külső történések összefüggései, a múlt-jelen-jövő kapcsolata, az emberek közötti egység gondolata stb.

Szívzűrök a láthatáron? Nem csak a szerelmi kirakás segíthet

Szívzűrök a láthatáron? Nem csak a szerelmi kirakás segíthet

Az ember – főleg ha nőnek születik – egész életében a szerelmet keresi. Tegyük a szívünkre a kezünket: ezért szinte bármit képesek és hajlandóak megtenni, és nem átallunk végül jóshoz, rontáslevevőhöz és egyéb mágushoz fordulni a cél érdekében. A degradáló ige nem annak szól, hogy ez rossz lépés lenne, hanem annak, hogy nem a megfelelő indíttatásból lépjük meg azt.

Sötétben tapogatózva

Sötétben tapogatózva

Mindenkinek magának kell megtalálni az utat a boldogság felé. Az eszközök szabadon elérhetőek, a lehetőség mindenki számára nyitott, csak éppen nem akarjuk elhinni, hogy minden rajtunk múlik. Itt élünk egy csodálatosan tökéletes világban, tökéletes lényekként – akiket a Jóisten a maga hasonlatosságára teremtett – és saját magunkat lehúzva, boldogtalanul, vaksötétben tapogatózunk.Copyright © 2020 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!