Logo
Rider tarot

Rider tarot

A Rider tarot, másnéven Rider-Waite vagy Rider-Colman Smith tarot egy bizonyos William Rider által kiadott tarot kártyapakli, melyet 1910 óta használnak jóslásra.. Hétköznapi jóslások során is ezt a kártyát alkalmazzák. Összesen 78 lapból, melyet a 22 Nagy Arkánum és az 56 Kis Arkánum lapjai alkotnak.


Numerológia a születési dátum tükrében

Numerológia a születési dátum tükrében

A numerológusok szerint minden, az életünkben feltűnő és valamilyen módon hozzánk kapcsolódó számnak jelentősége van. Ilyenek természetes módon a születési dátum számai, a korunk, hogy hányadik testvérek vagyunk a családban, de ugyanígy a házszám, az autónk rendszáma, de még akár a pin kódunk vagy a telefonszámunk is jelentőséget kaphat. (Csak zárójelben merem megjegyezni, hogy japánban például akkora jelentőséget tulajdonítanak ennek, hogy bizonyos – negatív jelentéskörű – számokat nem használnak fel ajtószám, emelet megjelölésére, illetve negatív felhangú telefonszámokat nem hajlandóak használni.)

A tarot kártya szimbólumainak elemzése 2.

A tarot kártya szimbólumainak elemzése 2.

Ezúttal a Nagy Arkánum lapjai közül a Mágus, a Főpapnő, a Császárnő és a Császár szimbólumainak jelentésével ismerkedünk meg.

A tarot kártya szimbólumainak elemzése 1.

A tarot kártya szimbólumainak elemzése 1.

Nagyon sokat írtunk már eddig is arról, hogy a tarot kártya lapjai tele vannak szimbólumokkal. Az üzeneteik jelentős részét ezek révén közvetítik.

A Crowley tarot

A Crowley tarot

A kártya teljes neve Crowley Thoth tarot (a használatáról írt kísérő könyv címe Thoth könyve), amelyben az első név a kártya kifejlesztőjére (Aleister Crowley), a második pedig az egyiptomi Thot istenségre utal.Egy okkultista kártya - Crowley-tarot
Sep. 10.

Egy okkultista kártya - Crowley-tarot

Az egyik legismertebb jóskártya fajta, mégis sokan tartanak tőle. Aleister Crowley tarot kártyái ugyanis egyesek számára sötétséget, fekete mágiát jelentenek. Ismerkedjen meg a Crowley-tarot kártyákkal.

Copyright © 2020 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!