Logo
kártyajóslás ingyen

kártyajóslás ingyen


Ingyenes Tarot kártya jóslás!

Ingyenes Tarot kártya jóslás!

Megújult Tarot kártyajátékunk segítségével most ingyen tudhatja meg a jövőjét. A játék során lehetősége nyílik egy vagy három lapos jóslás kipróbálására is. Gondoljon valamire és bízza a választ a Tarot kártyákra.

Ébredjünk új életre!

Ébredjünk új életre!

Húsz éve is megvan annak, amikor elindultam a belső úton. Már nem emlékszem pontosan hol kaptam el a fonal végét – talán éppen ott, hogy unokanővérem elkezdett kártyát vetni, majd engem is tanítgatott – de nagyon hamar hatalmába kerített saját belső világom varázsa, a belső és külső történések összefüggései, a múlt-jelen-jövő kapcsolata, az emberek közötti egység gondolata stb.

Szívzűrök a láthatáron? Nem csak a szerelmi kirakás segíthet

Szívzűrök a láthatáron? Nem csak a szerelmi kirakás segíthet

Az ember – főleg ha nőnek születik – egész életében a szerelmet keresi. Tegyük a szívünkre a kezünket: ezért szinte bármit képesek és hajlandóak megtenni, és nem átallunk végül jóshoz, rontáslevevőhöz és egyéb mágushoz fordulni a cél érdekében. A degradáló ige nem annak szól, hogy ez rossz lépés lenne, hanem annak, hogy nem a megfelelő indíttatásból lépjük meg azt.

Sötétben tapogatózva

Sötétben tapogatózva

Mindenkinek magának kell megtalálni az utat a boldogság felé. Az eszközök szabadon elérhetőek, a lehetőség mindenki számára nyitott, csak éppen nem akarjuk elhinni, hogy minden rajtunk múlik. Itt élünk egy csodálatosan tökéletes világban, tökéletes lényekként – akiket a Jóisten a maga hasonlatosságára teremtett – és saját magunkat lehúzva, boldogtalanul, vaksötétben tapogatózunk.Copyright © 2020 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!