Logo
kártyajós

kártyajós


Ébredjünk új életre!

Ébredjünk új életre!

Húsz éve is megvan annak, amikor elindultam a belső úton. Már nem emlékszem pontosan hol kaptam el a fonal végét – talán éppen ott, hogy unokanővérem elkezdett kártyát vetni, majd engem is tanítgatott – de nagyon hamar hatalmába kerített saját belső világom varázsa, a belső és külső történések összefüggései, a múlt-jelen-jövő kapcsolata, az emberek közötti egység gondolata stb.

Kisasszonykártya, azaz a Lenormand kártya

Kisasszonykártya, azaz a Lenormand kártya

Madame Lenormand a XVIII. század Franciaországában élt, és nagyon híres jövendőmondó, tanácsadó volt. Saját maga tervezte kártyapaklival dolgozott, jósolt és megfejtett, javasolt és terelgetett.

Egy speciális tarot pakli: a Szerelmi jóslat

Egy speciális tarot pakli: a Szerelmi jóslat

A Szerelmi Jóskártya a tarot nagy arkánumaiból önállósult pakli, amely az érzelmeinkre teszi a hangsúlyt. Lassan mindannyian rájövünk, és a tudomány sem zárkózik el attól, hogy az érzelmek mennyire komoly energiákat hordoznak, és mennyire nagy hatással vannak a körülöttünk zajló eseményekre még akkor is, ha nem mondjuk vagy mutatjuk ki őket.

Szerelmi tarot jóslás mindenkinek!

Szerelmi tarot jóslás mindenkinek!

Az egyik leggyakoribb téma, ami az embereket érdekli, akár a jövőbe nézéssel, akár a távolba (értsd más emberek dolgaiba) való látással kapcsolatban, az a szerelem. A legtöbben – a karrier és/vagy gazdagság – kérdései mellett emiatt fordulnak jóshoz, kártyavetőhöz vagy más sorselemzőhöz. A szerelem az a téma, amelyben rendkívül komolyan vesszük magunkat is (elég jók vagyunk-e, szerethetőek vagyunk-e, vonzóak vagyunk-e stb.), mégsem tudunk szabadulni valamiféle eleve elrendeltetettség-érzéstől, hiszen várjuk a „nagy ő”-t és ahelyett, hogy mi magunk hoznánk döntést róla, a szerelmi tarot jóslás a megmondhatója, hogy hány gyermekünk lesz.Önnek egy új üzenete érkezett - Cigánykártya lapok jelentése
Jan. 08.

Önnek egy új üzenete érkezett - Cigánykártya lapok jelentése

Folyassuk a cigánykártya lapok jelentése körüli kalandozásunkat, amiről már több bejegyzésben is szót ejtettünk. Utoljára a 13. lappár, a Félreértés-remény kártyák leírását olvashattátok.
Találkoztál már angyallátóval?
Jan. 06.

Találkoztál már angyallátóval?

Az angyalkártya jóslás a kártyajóslások – illetve összesen a különféle jóslási módszerek közül – egyszerre a legnehezebb és a legkönnyebb. Könnyű azért, mert nincsenek se különösebb kirakási technikái, se nagyon távolra mutató szimbólumai, ugyanakkor hatalmasan tág teret hagy az intuíciónak. Ez az egyszerű angyalkártyajóslás – ha megvan a paklid – ingyen és különösebb szaktudás nélkül feltárja a jövődet, csak értsd a szavait!
A cigánykártya kultúrtörténete
Dec. 26.

A cigánykártya kultúrtörténete

A cigánykártya elnevezésű pakli történetének elmesélése azért bonyolult kissé, mert a XIX. században nagy törés állt be benne. Olyasmi történt, amely alapjaiban rengeti meg a cigányság, és a kártyajóslás szerepét, jelentőségét a kártya vonatkozásában.
Cigánykártya jóslás mindenáron?
Dec. 18.

Cigánykártya jóslás mindenáron?

Gondolkodjunk el egy picit azon, hogy ha jóslást kérünk – bármilyen formában, legyen az kártyavetés, tarot, cigánykártya jóslás, Lenormand, magyar kártya, angyalkártya elemzés – milyen áron érdemes vagy éri meg igénybe venni?
Jóslás magyar kártyával
Nov. 27.

Jóslás magyar kártyával

A magyar kártya alapvetően játékkártya, nem a jóslás eszközéül találták ki. A tarot és egyéb jóskártyák évszázadok óta fejlődnek és alakulnak, a kirakási módok és az egyes lapok által használt szimbólumok is hosszú ideje cizellálódnak. A magyar kártya is képes bekapcsolódni az intuíció áramába, vagyis alkalmas arra, hogy saját energiamezőnk segítségével, és a lapok eszközként való használatával információkat hívjunk le a segítségével a közös tudatból (Akasha-krónika).
Mit üzen személyes arkangyal kártyánk?
Nov. 25.

Mit üzen személyes arkangyal kártyánk?

Itt az idő, hogy kissé bepillantsunk egy-két angyal kártya jóslás pakliba, hogy képet alkothassunk arról, hogy milyen jellegű tartalmakat közvetítenek. Ehhez először is egy arkangyali kártyacsomagot választottunk: Rafaelét.
A kártyajóslás megítélése napjainkban
Nov. 11.

A kártyajóslás megítélése napjainkban

Játék, komoly dolog, vagy fekete mágia? A kártyajóslás erkölcsi kérdései
Top 3 érv kártyajósaink mellett
Oct. 07.

Top 3 érv kártyajósaink mellett

Hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk, az ország legkiválóbb, széles tudással rendelkező kártyajósait gyűjtöttük egy csapatba, hogy minden jövőt érintő kérdésüket megválaszolják. De miért ők a legjobb választás?

Copyright © 2020 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!