Logo
Crowley tarot

Crowley tarot

Talán ki lehet jelenteni, hogy a Crowley tarot az egyik leglátványosabb grafikával megáldott kártyatípus, melyet előszeretettel használnak a kártyajósok. A Crowley tarotban összes 78 lap van, mely közül 22 db a Nagy Arkánum és 56 a Kis Arkánum. A Kis Arkánum lapjai 4 főbb szimbólum csoportba sorolhatóak: Kardok - levegő, Botok - tűz, Korongok - Föld, Kelyhek - Víz

Ezen kívül lehet még aszerint is csoportosítani a Crowley tarot lapjait, hogy Udvari kártyák (hercegnő és herceg, király és királynő), számozottak (ász, 2, 3 stb...)


A Crowley tarot

A Crowley tarot

A kártya teljes neve Crowley Thoth tarot (a használatáról írt kísérő könyv címe Thoth könyve), amelyben az első név a kártya kifejlesztőjére (Aleister Crowley), a második pedig az egyiptomi Thot istenségre utal.

Egy speciális tarot pakli: a Szerelmi jóslat

Egy speciális tarot pakli: a Szerelmi jóslat

A Szerelmi Jóskártya a tarot nagy arkánumaiból önállósult pakli, amely az érzelmeinkre teszi a hangsúlyt. Lassan mindannyian rájövünk, és a tudomány sem zárkózik el attól, hogy az érzelmek mennyire komoly energiákat hordoznak, és mennyire nagy hatással vannak a körülöttünk zajló eseményekre még akkor is, ha nem mondjuk vagy mutatjuk ki őket.

A jövő megismerése a tarot segítségével

A jövő megismerése a tarot segítségével

Majdnem mindenki szeretné tudni, hogy mit tartogat számára a jövő. Ha nem is minden kérdésben, de azért hasznos lenne tudni hogy vajon fel fognak-e venni a kinézett munkahelyre, vagy hogy akivel most vagyunk, az lesz-e az igazi számunkra, a gyerekeink egészségesek lesznek-e stb...

Egy okkultista kártya - Crowley-tarot

Egy okkultista kártya - Crowley-tarot

Az egyik legismertebb jóskártya fajta, mégis sokan tartanak tőle. Aleister Crowley tarot kártyái ugyanis egyesek számára sötétséget, fekete mágiát jelentenek. Ismerkedjen meg a Crowley-tarot kártyákkal.
Copyright © 2020 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!