Logo

Szívzűrök a láthatáron? Nem csak a szerelmi kirakás segíthet

Az ember – főleg ha nőnek születik – egész életében a szerelmet keresi. Tegyük a szívünkre a kezünket: ezért szinte bármit képesek és hajlandóak megtenni, és nem átallunk végül jóshoz, rontáslevevőhöz és egyéb mágushoz fordulni a cél érdekében. A degradáló ige nem annak szól, hogy ez rossz lépés lenne, hanem annak, hogy nem a megfelelő indíttatásból lépjük meg azt.

Szívzűrök a láthatáron? Nem csak a szerelmi kirakás segíthet
Feb/06

Mert persze az ember tapasztalatok során átégve is képes továbbra is az univerzumot okolni, kívül helyezni a problémát, és az égre forgatni a szemét, ha egy tiszta érzésű ismerős meg meri említeni, hogy talán ő maga a kudarcainak forrása, ő, a szerelemkereső az, aki nem engedi magához a társat, aki nem tudja befogadni egy másik ember minőségeit.

Pedig akármilyen nehéz is szembenézni ezzel, a tapasztalatainkat, élményeinket és a körülményeinket is mi teremtjük, így azt is elfogadhatnánk már, hogy a jövőnket firtató  kártyajóslás ingyen „röntgen”, azaz minket mutat, nem mást. 

Mi a baj a szerelemmel? 

A kapcsolataink evolúciója pontosan megfigyelhető, ha visszatekintünk az életünkre. Felidézve a régi szerelmeket, világossá válhat, kezdetben sodródunk, fogalmunk sincs, hogy milyen alapon „ütött el” a szerelem, majd, ahogy tapasztalataink gyűlnek, egyre tudatosabban választunk. Jó esetben. 

Ugyanakkor igen gyakran hallani, szintén már tapasztaltnak mondható nőtársainktól, hogy egyre kevésbé bíznak a férfiakban, minden férfi álnok csaló, ilyen-olyan típusok vannak, kiismerte a tipikus férfiviselkedést stb. Szomorú ilyennel szembesülni, hiszen ezek felszínes tapasztalatok, és beszűkítik azt aki „megszerzi” vagyis inkább kigondolja őket. 

Azok hallgatnak ilyesfajta útmutatásokra, akik úgy gondolják, hogy a szerelem művészetének elsajátítása a másik ember viselkedésének megtanulásából áll (és azt hiszik, a kártyajóslás ingyen betekintést nyújt ehhez), pedig a kulcs nem a másik emberben, hanem bennünk van. 

A kártyajóslás ingyen kapcsolati tanácsadás 

Igen, de nem úgy, hogy a legtöbben gondolják. Az előző bekezdésben tárgyalt, a felszínen mozgó vizsgálódás hívei hiszik csak, hogy a kártyajóslás ingyen leskelődési lehetőség a másik gondolatai közé. „Csak veszek egy paklit és onnantól nyitott könyv lesz a másik.”

Később csodálkozva tárják szét a kezüket, hogy hiába nézték nap mint nap, hogy mit gondol, mit érez a másik, mégsem sikerült úgy alakítani a dolgokat, hogy működjön a kapcsolat. Mert a másik ember, ahogy mi is, sokkal több a gondolatainál és az érzelmeinél, sőt, mondhatnánk, hogy azon túl kezdődik csak az igazi lénye. És a kapcsolat is sokkal több egymásra adott reakcióknál, hiszen két ember együttléte gyakorlatilag egy önálló lény, független entitás, saját belső folyamatokkal. 

Tehát, ha veszünk egy paklit vagy eljárunk egy kártyajóshoz, onnantól kezdve megkapjuk a lehetőséget, hogy nyitott könyvek legyünk saját magunk számára. És ez a legjobb, ami történhet velünk, nem az, hogy feltűnik az aktuális életünk szerelme a láthatáron. Ragadjuk meg ezt a csodás adományt, merüljünk el magunkban, hiszen a kapcsolathoz, szerelemhez, pártaláláshoz – akár milyen furán is hangzik – az út befelé vezet. Befelé, saját magunkba. 

Mennyivel lesz nekem jobb, ha jobban ismerem magam? 

Egyrészt úgy vehetünk részt egy kapcsolatban, hogy pontosan tudjuk, hogy ki vagyunk, mire vágyunk, milyen eszköztárral rendelkezünk a céljaink eléréséhez, és merre tartunk. Egy ilyen kiforrott lényhez a partnernek is könnyebb kapcsolódnia, tisztább keretekkel rendelkező együttműködés jöhet létre, amely gördülékeny és tartós lesz. 

Másrészt nem a másiktól fogjuk várni a megerősítéseinket, hanem olyan embert fogunk bevonzani, aki passzol a kikristályosodott énképünkhöz. Saját magunk megismerése után tudatosodni fog, hogy a párunk, az emberek, sőt az élethelyzetek is amelyek körülvesznek, mind a mi művünk, mi teremtjük őket magunknak, további tapasztalatszerzés céljából. 

Harmadrészt, ha megfelelően ápoljuk a kapcsolatot magunkkal, egyre kevésbé lesz szükségünk külső információ-forrásokra. Egyre több mindent megérzünk, megsejtünk vagy egyszerűen tudunk majd, érezni fogjuk az embereket, a bennünk-körülöttünk zajló folyamatok irányát és fontosabb lépcsőfokait is. 

A párkapcsolatokon túl 

A felsoroltak nem csak a szerelmi kapcsolatra érvényesek, hanem családi és munkahelyi viszonyokra is. Saját lényünk feltérképezése után sokkal sikeresebbek és boldogabbak lesznek az emberekkel való együttműködéseink és ennek megfelelően kellemesebb élmények, és gyorsabb sikerek érnek el minket, mint korábban. 

Otthonosabban fogjuk érezni magunkat a saját bőrünkben és magabiztosabban tudjuk kezelni az élményeinket is, sőt a következő lépcsőben fogunk rájönni arra, hogy melyiket milyen tapasztalat megszerzése érdekében hívtuk be  magunknak. 

A kártyajóslás ingyen szórakozás lesz innentől kezdve, ha egyáltalán használjuk, vagy pedig nagy döntések előtt azzal kapcsolatban fogjuk kikérni a pakli véleményét, hogy min dolgozzunk ahhoz, hogy a döntésünk leghívebben tükrözze saját belső rendünket.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!