Logo

Szerelmi jóslás tarot-kártyával

A szerelmi tarot jóslás segíthet Önnek is, ha épp egy rossz párkapcsolatban van, ha nem tud dönteni hogy hogyan legyen tovább. A szakítás utáni időszakban szintén nagyon nagy segítséget jelenthet egy objektív szakértői tanács.

Szerelmi jóslás tarot-kártyával
Oct/02

Ha problémánk van a magánéletünkkel, sokunknak segít, ha egy közeli baráttal vagy családtaggal meg tudjuk beszélni azt. Akár még tanács sem kell, csak az, hogy meghallgassanak, így már magunk is rá tudunk jönni, mi lenne a helyes lépés. Többeknek azonban ez nem segít, vagy egyszerűen nincsenek olyan közeli barátaik, akiknek nyugodtan mernének mesélni ilyesmiről.

A szerelmi tarot szerencsére ezen esetekben is rendelkezésünkre áll. Ha régóta nincs párkapcsolatunk, és nem értjük, miért; ha van, de nem vagyunk boldogok benne; vagy úgy érezzük, jelenlegi párunkkal sehova sem haladunk, érdemes segítséget kérni a tarot-kártyától, és részt venni egy szerelmi jósláson.

Milyen magánéleti problémákban segít a tarot?

Rossz párkapcsolat

Sokan ragadnak meg egy rossz párkapcsolatban azért, mert maguknak sem vallják be, hogy boldogtalanok; úgy érzik, nincs erejük kiszállni; kényelmes számukra a mostani állapot; vagy épp félnek az egyedülléttől. Néha pedig még azt is nehéz lehet eldönteni, hogy egy boldog párkapcsolatban élünk-e hétköznapi konfliktusokkal, amelyek időről időre elrontják a kedvünket; vagy egy boldogtalanban, amelyet ritkán előforduló boldog pillanatok tesznek kevésbé elviselhetetlenné. Sokan azért nem mernek kilépni, mert félnek, hogy úgysem találnak jobbat; mások megpróbálják meggyőzni magukat, hogy nem is olyan rossz ez; megint mások pedig túl idősnek érzik magukat az újrakezdéshez. A szerelmi tarot azonban segíthet: a jóslás során választ kapunk legfontosabb kérdéseinkre, így már el tudjuk dönteni, hogyan tovább: azaz menjünk-e vagy maradjunk.

Szakítás után

A szakítás mindenkit megvisel; akkor is, ha őt hagyták el, és akkor is, ha neki kellett véget vetnie a kapcsolatnak. Különböző praktikák léteznek ezen időszak átvészelésére. Egyeseknek az segít a leginkább, ha megoszthatják fájdalmukat közeli barátaikkal: a beszélgetéssel töltött esték során enyhül a feszültség, és a magára hagyott partner érezheti, még sincs teljesen egyedül. Mások ilyenkor igyekeznek egy kicsit több időt szánni saját magukra: vásárolnak pár új ruhát, elmennek egy szépségszalonba vagy egy wellnesshétvégére, és bepótolnak mindent, ami az elmúlt évekből kimaradt.

Azonban vannak, akiknek mindez nem segít. Ebben az esetben érdemes kipróbálni a szerelmi tarot-t: ha például kiderül, hogy volt párunk nem lett volna alkalmas partner számunkra hosszú távon, máris egészen más színben látjuk majd a döntésünket, és sokkal könnyebben elfogadjuk az átmeneti egyedüllétet.

Egyedüllét

A két párkapcsolat közti időszaknak különböző szakaszai vannak. Eleinte természetesen még volt párunk hiányzik, aztán maga egy kapcsolat, végül pedig elfogadjuk az egyedüllétet, és alkalmazkodunk az új állapothoz. Már nem fáj, ha összebújó párokat látunk az utcán, ha egyedül kell moziba mennünk, vagy esténként egy üres lakásba térünk haza.

Azonban még akkor is előfordulhatnak gyengébb pillanatok, ha egyébként jól érezzük magunkat saját társaságunkban. Ezekben a pillanatokban ráeszmélünk, mennyi ideje nincs már párunk, és megijedünk attól, hogy talán már sosem lesz. Ha vannak olyan közeli barátaink, akik hasonló cipőben járnak, meg tudjuk osztani velük félelmeinket, kétségeinket. Ha azonban nincsenek, érdemes külső segítséget kérni, például a tarot-kártyától. A szerelmi tarot választ adhat a magánéletünk alakulásának legfontosabb kérdéseire; így akár arról is biztosíthat, hogy hamarosan már nem leszünk egyedül.

A kapcsolat jövője

Ha jelenleg párkapcsolatban élünk, azonban gyakran felmerül bennünk a kérdés, partnerünkkel képzeljük-e el az életünket öt év múlva is, könnyen elbizonytalanodhatunk. Ahogyan telnek az évek, egyre kevésbé szeretnénk hosszabb időt eltölteni olyasvalaki mellett, akivel kapcsolatban nem vagyunk biztosak benne, hogy van közös jövőnk. Azonban, ha ezt így is érezzük, még nem feltétlenül tudunk könnyedén kilépni a párkapcsolatból. Ebben az esetben szintén segíthet a szerelmi tarot. A kártyák elárulják, a helyünkön vagyunk-e; párunk megfelelő-e a számunkra, vagy inkább tovább kellene állnunk. A jósláson választ kaphatunk mindazon, magánéletünkkel kapcsolatos kérdéseinkre, amelyeket talán még legközelebbi barátainknak sem tudtunk feltenni.

Hogyan segít a tarot?

A tarot a jóslás egyik legnépszerűbb formája. A jövendőmondás során két személy van jelen:

  • a kérdező
  • és a jós.

A kérdező tanácsot kér magánélete valamely problémájával kapcsolatban, a jós pedig a kártyák segítségével megadja a választ a kérdésre, illetve javaslatot tesz a teendőket illetően.

Természetesen ezek csak tanácsok; a kérdező dönti el, hogy megfogadja-e őket vagy sem. A kártyák kirakása során – amelyet a jós és a kérdező is végezhet – fontos, hogy mindketten erősen a kérdésre koncentráljanak, a lapok ugyanis csak így adhatnak választ.

Aki megtanulja a kártyavetést, egy-egy magánéleti jellegű konfliktus esetén maga is tanácsot kérhet a tarot-tól.

Ha Önnek már volt olyan élethelyzete amikor a szerelmi jóslás segített és ezt szívesen megosztaná más olvasókkal is, küldje el mail-ben a "info@kartyajoslasok.hu" címre!

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!