Logo

Mit üzen személyes arkangyal kártyánk?

Itt az idő, hogy kissé bepillantsunk egy-két angyal kártya jóslás pakliba, hogy képet alkothassunk arról, hogy milyen jellegű tartalmakat közvetítenek. Ehhez először is egy arkangyali kártyacsomagot választottunk: Rafaelét.

Mit üzen személyes arkangyal kártyánk?
Nov/25

Már tudjuk, hogy az arkangyalok az angyalok vezető csoportját alkotják. Ők azok, akik „felettesei” a védőangyalainknak, de saját „hatáskörben” is lefedik az életünk különböző területeit. A feladatuk az isteni igék és az Úr szeretetének közvetítése, fenntartások és mindenféle akadály nélkül.

Őket nem korlátozza semmi, sem időben, sem térben, így egyszerre mindenkinek tudnak segíteni, aki hozzájuk fordul. De csak akkor nyújtanak segítséget, vagy avatkoznak be bármilyen módon az életünkbe, ha mi kérjük. Ekkor azonban örömmel, szívesen és nagy lelkesedéssel segítenek. 

Rafael angyal kártya jóslás 

Rafael a gyógyítás arkangyala, a neve is ezt jelenti: ő, aki gyógyít. Mindenkit támogat, aki hozzá fordul, akár testi, akár lelki problémákról legyen szó. Természetesen nem csak a betegek kérhetik a segítségét, hanem azok is, akiknek az a hivatása, hogy azoknak segítsenek, akik letértek az egészség útjáról (orvosok, gyógyítók, nővérek, különféle terapeuták stb.).

Nagyon fontos, hogy ne korlátozzuk, azaz sose ne úgy kérjünk tőle segítséget, hogy megmondjuk mit tegyen, min változtasson! Leleményessége határtalan, és bátran rábízhatjuk magunkat, biztos, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben is megtalálja a megoldást. 

Nem csak emberi vonalon van hatóköre és ereje Rafaelnek, állatainkkal kapcsolatban is bátran kérjünk tőle segítséget.

Válaszait általában álmok vagy látomások formájában juttatja el hozzánk, de van, hogy – a többi angyalhoz hasonlóan – jelet küld. Figyeljünk belső késztetéseinkre! 

Rafael kártyái 

Ugyan a Rafael angyal kártya jóslás rendszerében a lapok egyenrangúak, mégis tartalmi tematika szerint több csoportba is oszthatjuk a kártyákat. 

Vannak azok az angyalkártya jóslás kártyák, amelyek a beteg tájékozódásának irányát szabják meg, pontosabban javasolják. Ilyenek a „Keress fel egy táplálkozási tanácsadót!”, „Alternatív gyógyászat”, „Második szakvélemény”, „Válassz másik kezelőorvost”.

Az első kettő egyértelmű, a ”Második szakvélemény” kártya azt javasolja, hogy máshol is végezd el a negatív eredményt hozó vizsgálatot, vagy kérj további szakemberektől is véleményt az állapotoddal kapcsolatban. A „Válassz másik kezelőorvost” kártya arra utal, hogy a jelenlegi kezelőorvosod nem a megfelelő ember számodra, nem biztos, hogy nem jó szakember, de lehet, hogy nincs meg a kellő nyitottsága vagy emberileg nagyon távol áll tőled. 

A következő kártya-csoport, amely valamilyen lelki attitűd felvételére bíztat, ilyenek: „Bízz”, „Feltétel nélküli öröm”, „Józanság”, „Légy derűlátó”, „Hallgass a megérzéseidre”, „Elfogadás”, „Belső irányítás”. Ezek a felhívások önmagukban nem jelentenek újdonságot vagy szokatlan iránymutatásokat, nem csak az angyal kártya jóslás tanítja őket számodra, de itt arra hívják fel a figyelmed, hogy az adott helyzetben mi a legfontosabb az életminőségedet javító törekvések közül.

A következő csoport jövendöléseket tartalmaz. Ilyenek lehetnek a „Csodára számíthatsz”, „Gyógyulás”, „Isteni beavatkozás”, „Megnövekedett energia”, „Javuló egészségi állapot”. Ezek általában azt mutatják, hogy jó úton jársz, és már megjelentek azok a jelek, amelyek a gyógyulásodat kísérik.

Azoknak a kártyáknak, amelyek az életviteleddel kapcsolatos tanácsokat tartalmazzák, igen rövid és katonás a címe: „Vízbevitel”, „Otthoni segítség”, „Méregtelenítés”, „Napfény”, „Masszázs”, „Meditáció”, „Egészséges ételek”, „Friss levegő”. Egyértelmű, hogy annak, aki ezeket a lapokat húzza az angyal kártya jóslás során, ezek a fontos dolgok elsikkadtak az életében. 

Van még egy csoport, ami az életvitelre vonatkozik, ez teljes mondatban rövid távú tanácsokat fogalmaz meg: „Élj koffeinmentesen”, „Fontos lenne diétáznod”, „Használd természetes gyógyító képességedet”, „Kerüld az allergiát kiváltó anyagokat”, „Lépj ki a feszültséggel terhes helyzetekből”. 

Az utolsó csoport az angyalokkal, Jézussal és a hittel kapcsolatos tanácsok, felhívások és megállapítások csokra, amely különleges jelentőséggel bír az angyal kártya jósláson belül. „Bízd ránk a gondjaidat”, azt jelenti, hogy tedd át az angyalok vállára a terheidet, te megkönnyebbülsz, nekik pedig örömet okozol vele. „Az imádság segít”, „Isteni beavatkozás”, „Jézus az isteni gyógyító”, „Kérd Rafael arkangyal segítségét”, első pillantásra egyértelmű felszólítások, kijelentések. Ugyanakkor, ha elolvassuk a kártya részletes üzenetét, megláthatjuk, hogy nem csak azok számára nyújtanak segítséget, akik a keresztény vallás követői.

Különleges kártyák 

Az Igen! feliratú kártyát ha a kezébe veszi az ember, jó eséllyel a hideg kezd futkosni a hátán. Óriási erejű kártyalap ez az angyal kártya jóslásban, amely több funkcióval is bír. Egyrészt igenlő, egyetértő választ ad a bennünk bujkáló kérdésre, amelyre mi is tudtuk a választ, de nem akartuk elhinni. Másrészt arra tanít, hogy tiszta szívvel fogadjuk el a helyzetet, amiben vagyunk, legyünk nyitottak a tanításaira, és bízzunk abban, hogy jóra vezet. Ez a kártya talizmán, védő erejű tárgy, amely azzal óv meg, hogy felnyitja a szemünket és tudomásunkra hozza, hogy mire számíthatunk.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!