Logo

Kártyajóslás kisokos

Manapság egyre több embert érdekel a jóskártyák rejtélyes világa, sokan próbálkoznak jóslással, tanulmányozzák a kártyatípusokat, esetleg kártyajóshoz fordulnak. Most egy kis betekintést nyerhetnek a kártyajóslás misztériumába.

Kártyajóslás kisokos
Jun/24

A kártyajóslás az egyik legelterjedtebb jóslásforma, de mellette megtalálhatjuk a kristálygömbből való jóslást, az ingajóslást, a számmisztikát, és még rengeteg módszert jövőnk felderítésére.

Itt, mi most a kártyákról általánosságban beszélünk, természetesen minden jóskártyának megvan a maga speciális használata és kirakási, olvasási módja. De miért is annyira közkedvelt eszköz a kártya? Nos, a legfontosabb kiemelni, hogy a kártyák sosem hazudnak, csak a tiszta igazságot tárják fel előttünk, objektíven, "mellébeszélés" nélkül. A lapokat ugyanis semmilyen formában nem tudjuk befolyásolni, míg például az ingára hathatunk a tudatalattinkkal.

Mire jó a kártya?

Túl egyértelmű lenne a válasz, ha csak annyit írnánk, jóslásra. Emellett azonban a kártya tanít is minket. Olyan tudást ad át, melyről addig a pillanatig egyáltalán semmi, vagy csak kevés ismeretünk volt. Ez a tudás pedig nem más, mint az önismeret.

Gondolkodjunk el egy kicsit, és rájövünk, hogy életünk legtöbb problémája abból eredeztethető, hogy hiányos az önmagunkról alkotott képünk. A kártya ezt a tulajdonságunkat fejleszti leginkább. Olyan kérdésekre világít rá, melyekkel végre eldönthetjük, melyik útra térjünk rá, hogy életünk megváltozzon. A kártya nagyon pontos képet tud festeni rólunk, kiemelve jó és rossz tulajdonságainkat. Választ kaphatunk tőle viselkedésünk miértjeire. Nem tár fel olyat, amiről eddig ne lett volna tudomásunk, viszont olyan rejtett dolgokat árul el, amit vagy nem akartunk beismerni magunk előtt, vagy egyszerűen csak tudatalattink őrizte azokat.

A pontosságot hangsúlyozandó, a kártya személyre szabott utat mutat, nem vesz bele semmilyen más személyt.

A kártyajóslás menete (dióhéjban)

Mikor? Igénytől függően bármikor a kezünkbe vehetjük a paklit és jósolhatunk, nincs semmilyen rituáléhoz, jeles naphoz, vagy időhöz kötve. Legtöbbször persze akkor kérjük ki a kártya tanácsát, ha megakadtunk, vagy komoly válaszút elé kerültünk. Nyugodtan rábízhatjuk magunkat a lapok erejére, azok pontosan tudják, milyen helyzettel nézünk szembe, és a már említett módon, csakis konkrét választ várhatunk tőlük.

Milyet? Ahogy fentebb leírtuk, minden egyes kártyafajtának megvan a maga sajátos használata, így nem árt utána olvasni, megismerni az adott kártyát.

Hogyan? Ahhoz, hogy tiszta képet kapjunk, és határozott válaszokkal legyünk gazdagabbak, nem árt megtisztítanunk a kártyát a negatív erőktől. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a jóslás megkezdése előtt kezünkbe fogjuk a paklit, és gondolatainkat pozitív síkra tereljük. Közben elménket kikapcsoljuk és kiürítjük, és erősen szuggeráljuk a lapokat, hogy azok rossz energiáktól mentesek legyenek. Ezek után nekiállhatunk a jóslásnak.

Melyik kártyát érdemes használni?

Kérdésünktől függ, hogy éppen melyik csomaghoz érdemes nyúlni. Lássuk, melyik fajta kártya, miben tud nekünk segíteni.

Tarot kártya – Megrekedés, döntéskényszer esetén jelzi a helyes utat, melyre érdemes rálépni, ha könnyebb boldogulást szeretnénk.

Cigánykártya – Valódi sorselemző kártyafajta, megmutatja, mi vár ránk az elkövetkezendő időkben, hogyan alakul életünk, de útmutatást nem ad. Önismereti célokra is kiválóan alkalmas.

Angyalkártya – Isten kedvenc lényeinek, az angyaloknak üzeneteit tolmácsolja ez a kártyafajta felénk. Hozzájuk bármikor lehet fordulni, hisz mindig velünk vannak, a közvetlen környezetünkben, még ha fel sem tűnik.

Symbolon kártya – Ez a kártya lehet nagy segítségünkre akkor, ha teljesen meg szeretnénk magunkat ismerni. Szimbolikájának köszönhetően mélyebb tartalmakat fedezhetünk fel önmagunkban, ha megértjük, mire is akar utalni a kártya.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!