Logo

Égből pottyant tanácsok

Angyalokról rengetegszer hallottunk már. Van, aki hisz bennük, és van, aki kétkedve fogadja a róluk szóló történeteket. Mi nem akarunk senkit sem meggyőzni hitében, csak eláruljuk, hogyan lehet kapcsolatba lépni Isten szárnyas teremtményeivel.

Égből pottyant tanácsok
Aug/04

Kik ők?

Az angyalokat, ugyanúgy, ahogy az embert, Isten teremette meg, és azt a küldetést adta nekik, hogy védelmezzék és segítsék az embert. Olyan különleges képességeket kaptak ehhez a feladathoz, mely egy hétköznapi halandó számára nem ismert. Folyton a közelünkben vannak, ha történne valami, azonnal cselekednek. De csakis akkor, ha kérjük tőlük a segítséget. Megszólítani egy egyedi módszerrel, angyalkártyával lehet őket.

Házi készítésű angyalkártya

Ugyan kereskedelmi forgalomban is beszerezhetőek az angyalkártyák, mégis jobb, ha mi magunk állítjuk össze otthon a paklit, ezzel is még személyesebb kapcsolatot kialakítva az angyalokkal.

Hol kezdjük? Először is egy keményebb papírból vágjuk ki a lapokat. Tetszés szerint eldönthető, hány darabra lesz szükségünk. Ezután fogjunk egy tollat vagy filcet, és írjuk rá a lapokra a lehetséges válaszokat azokra a kérdésekre, amelyeket az angyaloktól szeretnénk megtudakolni. Vigyázzunk: negatív üzenetű válaszokat ne írjunk fel, ez megsértené az angyalokat.

Igyekezzünk minél díszesebb, minél színesebb kártyákat alkotni, mert ez még jobban felkelti az angyalok figyelmét, és megtiszteltetésük jeléül rengeteg tanáccsal fognak minket ellátni. Másik oldalról egy szép, ízléses lap esztétikája könnyebbé teszi lelkünk megnyílását is.

Ha végeztünk a rajzolással, nem kell mást tennünk, mint megtölteni csupa pozitívummal a paklit. Ezt szinte már meg is tettük, miközben megalkottuk a csodás lapokat, hiszen azok átvették a rezgéseinket, éppen akkori gondolatainkat, lelkiállapotunkat, ezzel már meg is személyesítettük a kártyát. Itt fontos megemlíteni, hogy a házilag készített vagy boltban vásárolt kártyákat soha senki más kezébe ne adja át, mert arról a valakiről negatív energiák terjedhetnek át a lapokra, ami erősen befolyásolja egy-egy jóslás kimenetelét!

Hogyan fogjunk hozzá?

Vegyük kézbe a paklit, majd határozottan koppantsunk rá. Ezalatt, ha lehet, zárjunk ki minden olyan gondolatot az elménkből, mely gátolná az angyalkommunikáció sikerességét. Ne hagyjuk, hogy bármilyen, a környezetből érkező zavaró tényező hatással legyen lapjainkra. Mielőtt kihúzzuk az első kártyát, szólítsuk meg az angyalokat. Kérjük, jöjjenek közelebb hozzánk, vegyenek körbe minket szeretetükkel, és segítsenek irányt mutatni, valamint védelmezzenek a káros erőktől.

Ha úgy észleljük, angyalaink már a körünkben vannak, akkor lehet feltenni nekik kérdéseinket. Lényeges kiemelni, hogy a kérdéseknek pontosaknak, összeszedetteknek kell lenniük. Igyekezzünk minél egyszerűbben, de tartalmasan megfogalmazni óhajainkat, felvetéseinket. Tabu nem létezik: bármit, bárhogyan megkérdezhet, az angyaloktól nem kell megijedni, segítő, útmutató szándékkal érkeznek meg hozzánk. Ami viszont fontos, hogy előlük semmit ne rejtsünk el. Ne hallgassunk el tényeket, gondolatokat, érzelmeket, nyíltan és őszintén beszéljünk szárnyas védelmezőinkkel, és akkor ők is őszintén fognak cselekedni.

Ha összeállt a fejében, hogy mit szeretne kérdezni, és fel is tette azt, akkor keverje meg a kártyákat, és vegyen ki egy lapot. Ha véletlenül kicsusszanna egy vagy néhány lap, ne dobja el őket, gondosan olvassa el a rajta szereplő választ. Elképzelhető, hogy ezek is konkrétumot jelölnek. Egy valamit azonban jó, ha megjegyez: az angyalok nem mondják meg, hogy pontosan mit tegyen. Erre Önnek kell rájönni, fel kell ismernie az adott lapon szereplő válasz mögöttes tartalmát. Ez megtörténhet azonnal, vagy egy kis idővel később eszmél rá. Az angyalok csak tanácsokat osztanak, részletes cselekvő tervük nincs, azt Önnek magának kell megalkotnia, és aszerint élni az életét. De tudja, őrangyalaihoz mindig fordulhat!

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!