Logo

A szerencsétlenség, halál és betegség valódi jelentése

Ezúttal a cigánykártya néhány, látszólag vészjósló lapját elemezzük, amikről ismét kiderítjük, hogy nem kell tőlük megijedni. Ismerje meg a Szerencsétlenség, a Halál és a Betegség lapjának valódi jelentését.

A szerencsétlenség, halál és betegség valódi jelentése
Jun/24

Szerencsétlenség

Rendben, elképzelhető, hogy a Szerencsétlenség lapja a cigánykártyában mégis csak valami közelgő veszélyt jelez, ám inkább a mély értelmezése, ami lényeges. Olyan eseteket vetít előre, amelyek nagy hirtelenséggel, váratlanul fognak minket érni, és lehetetlen rájuk felkészülni. Ha azonban tüzetesebben megvizsgáljuk a jelentését, akkor azt láthatjuk, hogy a kártya olyan meglepő, nem várt eseményt jelez számunkra, ami valóban szerencsétlenségként érhet minket. Itt kell azonban kiemelni, hogy ez a várható fordulat rávilágít bennünket arra, hogy megvizsgáljuk, mi is megy rosszul életünkben. A Szerencsétlenség lapja tehát egyfajta sorsfordító kártya, ami arra figyelmeztet, hogy valami változóban van életünkben, de nem vesszük észre. Legyünk figyelmesebbek úgy magunkkal, mint másokkal.

Halál

A tarot kártya Halál lapjához hasonlóan, a cigánykártya Halál lapjának jelentése is egy korszak lezárását és egy új időszak, egy más szellemiség kezdetét jelzi. Megmutatja a fényt a sötétségben, azaz, hogy melyik utat érdemes választanunk ahhoz, hogy egy reményteljesebb élet várjon ránk. A Halál kártya felhívja a figyelmünket arra, hogy léteznek olyan esetek, melyek megértéséhez egy fájdalmasabb dolognak kell történnie, és ezen végig kell mennünk. Ezáltal lelkileg fejlődünk, és nem fogunk újra ugyanabba a hibába esni. Pontos halálesetet nem jósol a kártya, vigyázzunk azzal, mit mondunk másoknak. Mivel a cigánykártya egyébként is sorselemző kártya, a Halál lapja jelzi számunkra, hogy valamilyen változás következik be sorsunkban.

Betegség

A Betegség lapja sem konkrét megbetegedést jelez, bár, ha válságos problémáinkat nem oldjuk meg azonnal, komoly lelki vagy fizikai bajok jelentkezhetnek. A kártya valódi jelentése valamilyen belső aggodalomra, konfliktushelyzetre utal, amin egyszerűen nem tudunk túllépni. Emiatt erős civakodásban vagyunk magunkkal, nem tudjuk, mitévők legyünk, hogy a probléma megoldódjon. Az előbb említett módon viszont ez a lelki viszály betegségek, fájdalmak kialakulásához vezethet.

 
 
 

Copyright © 2024 - www.kartyajoslasok.hu - Minden jog fenntartva!